Adio pandemie! Doi americani și copiii lor trăiesc de doi ani pe o insulă pustie

Ultima actualizare:

    Ellen îi educă singură  pe Elvis, 10 ani, Sandy,  6 ani, şi Scout, 3 ani
Ellen îi educă singură pe Elvis, 10 ani, Sandy, 6 ani, şi Scout, 3 ani

Andrew şi Ellen Fisher din Orange County, California, nu îşi fac deloc griji de evoluţia globală a pandemiei de COVID-19. Şi asta pentru că au fugit la timp din calea urgiei şi trăiesc de mai bine de doi ani pe o insulă pustie.

Şi-au văzut visul cu ochii! Vegetariană convinsă de la vârsta de 16 ani, Ellen Fisher a adus pe lume patru copii şi a decis să fugă cu ei într-un paradis exotic şi să îi educe acasă pentru a-i proteja de riscurile contaminării şi de pericolele din societate. Ea a devenit vedetă pe reţelele sociale după ce a postat mai multe fotografii şi filme cu Elvis, 10 ani, Sandy, 6 ani, Scout, 3 ani, şi Koufax, de câteva luni. 


    Ellen şi Andrew se iubesc  de când aveau 15 ani
Ellen şi Andrew se iubesc de când aveau 15 ani

Femeia de 34 de ani are peste 725.000 de urmăritori pe Instagram şi povesteşte cum ea şi soţul ei, Andrew, au luat această decizie de a se muta în Hawaii şi de a trăi în mare parte din ceea ce cultivă în grădina lor. Ei locuiau la o fermă din Orange County şi la finele anului 2019 au decis să îşi ia lumea în cap. Aşa au ajuns în Hawaii, unde Ellen l-a născut pe Koufax, fiind asistată la naştere chiar de soţul ei şi de câteva localnice care au venit cu bărcile să îi ajute. Ellen şi Andrew au aflat de dezastrul produs de pandemie şi că peste cinci milioane de pământeni au pierit răpuşi de virus citind informaţiile de pe Internet. 


    Al patrulea copil  s-a născut în  paradisul exotic
Al patrulea copil s-a născut în paradisul exotic

După ce s-au mutat aici Ellen a devenit extrem de activă pe Instagram şi pe YouTube unde promovează vegetarianismul pe canalele Epic Vegan Food şi Epic Plant-Powered Kid Food. 

Ea explică simplu cum îşi educă acasă copii folosind materiale didactice de pe Internet şi cum se hrănesc toţi şase cu mango, avocado, ananas, papaya, banane şi pâine făcută în casă. Ellen şi Andrew s-au îndrăgostit la 15 ani, au făcut Facultatea de Economie împreună şi au absolvit în acelaşi timp. S-au căsătorit şi în prezent trăiesc din banii câştigaţi din canalele de pe Internet. Ei au redus orice contact cu lumea exterioară după declanşarea pandemiei, ca o măsură de protecţie.


    Micuţii familiei au învăţat  să îşi culeagă singuri hrana
Micuţii familiei au învăţat să îşi culeagă singuri hrana
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net