Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit Casa Regală a Marii Britanii, în mod oficial, la data de 1 aprilie și au lăsat în urma lor o multitudine de controverse. Regina Elisabeta I a fost dezamăgită de decizia lor pe care a acceptat-o în cele din urmă, însă lucrurile nu sunt la fel de roz în ceea ce o privește pe Kate Middleton. Potiviti unui apropiat al ducesei de Cambridge, ieșirea ducilor de Sussex din rândul membrilor familiei regale a deranjat-o teribil pe Kate Middleton, care este de părere că gestul său a fost o dovadă clară de egoism. Iată care sunt nemulțumirile lui Kate Middleton!


Prințul Harry și soșia sa, Meghan Markle au decis la începutl anului 2020 să părăsească Casa Regală a Marii Britanii pentru a se retrage cât mai departe de privirile curioase și a-și continua misiunile umanitare feriți de criticile acide. Plecarea lor nu a fost privită cu ochi buni de către ceilalți membrii ai familiei, iar Kate Middleton este cea mai deranjată de atitudinea avută de ducii de Sussex.

kate_middleton-si-meghan-mnarkle.jpg

kate si meghan
S-au dus vremurile în care Kate Middleton și Meghan Markle schimbau vorbe bune și zâmbete prietenoase
Foto Gettyimages

Potrivit unui apropiat al acesteia, care a dorit să rămână anonim, ducesa de Cambridge este revoltată de modul în care prințul Harry și Meghan au decis să se separe de restul familiei. Conform ei, plecarea celor doi a însemnat un plus de datorii pe care a trebuit să și le asume. Mai mult decât atât, cei trei copii ai ducilor de Cambridge ar fi foarte afectați de faptul că Meghan și Harry nu mai fac parte din Casa Regală. 

meghan-markle-kate-middleton-wimbledon-2019.jpg

meghan markle si kate middlton
Kate Middleton este revoltată de atitudinea avută de prințul Harry și soția sa, Meghan Markle
Foto Gettyimages

"Se simte epuizată și încătușată. Muncește la fel de mult ca un director de companie, care în mod normal este ajutat, ea nebeneficiind de limite sau de o mulțime de vacanțe”, a declarat apropiatul ducesei. „Kate înțelege crezul familiei regale, datorie, datorie, datorie. În schimb, când vine vorba de Ducii de Sussex, totul este incert", a completat acesta, relatează dailymail.co.uk.

Biografia ducesei de Sussex va apărea în luna august

Meghan Markle nu a fost primită cu brațele deschise în familia regală, iar nunta cu prințul Harry nu a schimbat aceast lucru. Propriul tată i-a creat o imagine negativă printr-o serie de declarații jignitoare, iar foștii colaboratori au declarat sub protecția anonimatului că Meghan era o fire dificilă chiar și înainte de a deveni ducesă.

meghan-markle-si-printul-harry-in-ziua-nuntii.jpg

meghan markle si printul harry
Meghan Markle și prințul Harry au sărbătorit 2 ani de mariaj pe 18 mai
Foto Gettyimages

Mai mult decât atât, mulți angajați ai lui Meghan au demisionat penntru că ea ar fi avut o atitudine despotică în raport cu ei. Așadar, este de înțeles de ce Meghan dorește ca biografia ei şi a prinşului Harry să fie publicată cât mai repede. Ea speră ca amănuntele dezvăluite în carte vor face dreptate și vor reuși să o pună într-o lumină pozitivă. 

 

Citeşte şi

Meghan Markle și prințul Harry au sărbătorit 2 ani de căsătorie ca vedetele de la Hollywood. Cocktail-urile Margarita nu au lipsit

Meghan Markle vrea să îşi facă dreptate cu orice preţ! Biografia ducesei va scoate la lumină detalii cutremurătoare

 

 
 
Loading...