Adolescentă de 18 ani, violată pe stradă. Două femei au ținut-o în timpul actului

Ultima actualizare:

    Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a investiga cele întâmplatefoto: Metro
Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a investiga cele întâmplatefoto: Metro

O femeie a fost agresată, jefuită și violată pe stradă. Două femei au țintuit-o la pământ și i-au furat bunurile, în timp ce un bărbat a abuzat-o sexual.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 2.50 noaptea. Adolescenta de 18 ani a fost abordată de trei persoane, două femei și un bărbat, pe o stradă din Manchester, Anglia. Bărbatul a pus-o la pământ, iar apoi una dintre femei l-a ajutat să o țină în timp ce cealaltă o jefuia, potrivit Metro.

Apoi, bărbatul a violat-o pe tânără, după care a fugit împreună cu celelalte două agresoare. Polițiștii spun că femeia care a țintuit-o la pământ pe victimă a fost descrisă ca având vârsta de aproximativ 18 ani, rasă mixtă, slabă și cu părul prins în coadă. Aceasta ar fi vorbit într-un accent local.

A doua femeie, cea care a jefuit-o pe adolescentă, a fost descrisă ca având aproximativ 20 de ani, rasă mixtă, cu părul prins într-o coadă neglijentă și cu un accent local.

Bărbatul ar fi alb, tot de aproximativ 20 de ani, cu o figură zveltă și cu fața bărbierită. Acesta a fost descris ca purtând haine sport.

Acum, autoritățile englezești sfătuiesc locuitorii din Manchester, care recunosc descrierea celor trei agresori și cred că i-ar fi văzut în zona centrală în jurul orelor 2 și 3, să contacteze imediat poliția.

În prezent, femeia agresată primește îngrijiri specializate la Unitatea de Infracțiuni Sexuale Grave din cadrul Poliției din Manchester. „Acesta a fost un atac cumplit asupra unei tinere femei, care a lăsat-o, este de înțeles, extrem de afectată. Îi oferim sprijin cu ajutorul ofițerilor special pregătiți și am inițiat o investigație în acest caz”, a declarat Dave Moores, Detectiv Inspector al instituției la care se află victima.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net