Află de ce o femeie s-a deghizat în bărbat!

Ultima actualizare:

    Femeia a purtat haine bărbăteşti pentru a vedea meciul de pe stadionFoto Click!
Femeia a purtat haine bărbăteşti pentru a vedea meciul de pe stadionFoto Click!

Curaj dus la extreme! O femeie din Arabia Saudită care s-a deghizat în bărbat, pentru a putea asista la un meci de fotbal. În prezent, tânăra este anchetată de autorităţi, a anunţat duminică (14 decembrie) poliţia locală.

A riscat pentru a vedea un meci de pe stadion! În regatul saudit este total interzis ca femeile să se amestece cu bărbaţii în locuri publice. Acestea nu au voie să intre pe stadioane, la meciuri de fotbal. O susţinătoare a celebrului club al-Shabab din Riad a reuşit să pătrundă pe stadionul al-Jawhara din Jeddah, pentru a vedea meciul dintre echipa favorită şi al-Ittihad, conform AFP, citată de Agerpres.

Poliţiştii au declarat că femeia purta haine bărbăteşti şi şi-a acoperit capul, pentru a nu atrage atenţia asupra sa. Se pare că aceasta a purtat pălărie, ochelari de soare şi fularul alb-negru al sportivilor de la al-Shabab. În scurt timp, femeia a fost, însă, descoperită. Reprezentanţii poliţiei au explicat că prezenţa femeii “contravine regulamentului”.Femeile din Arabia Saudită trebuie să fie acoperite din cap până în picioare când ies în public. Pentru a lucra sau pentru a călători, acestea trebuie să aibă permisiunea unei rude de sex masculin.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net