Ai da 112.000 de dolari pe o suzetă?

Ultima actualizare:

    A fost lansată recent cea mai scumpă tetină din lume pentru bebeluşi
A fost lansată recent cea mai scumpă tetină din lume pentru bebeluşi

Părinţii cu dare de mână au cu ce să-şi răsfeţe progeniturile. Compania spaniolă Suommo a lansat recent cea mai scumpă suzetă din toate timpurile. Este vorba de o tetină din aur şi diamantedin cele mai fine.

Păpuşa poartă diamante
Păpuşa poartă diamante

Suzeta Suommo pentru cei mai răsfăţaţi copii din lume costă nu mai puţin de 112.000 de dolari (441.000 de lei). Nu garantează liniştirea micuţilor, însă cu siguranţă mămicile şi tăticii lor se pot făli că le-au cumpărat ceva ce nu a mai avut nimeni până acum. Întreaga suzetă este confecţionată din cel mai pur aur de 18 carate încrustat cu diamantele cele mai fine şi mai frumoase din lume.

Experţii le-au selectat cu cea mai mare atenţie, în privinţa mărimii, formei şi culorii. Fiecare piatră preţioasă în parte a fost analizată de nenumărate ori înainte de confecţionarea suzetelor. Atât aurul, cât şi diamantele sunt ţinute în condiţii perfecte de mediu pentru a arăta impecabil. Suzeta are în componenţă atât aur galben, cât şi aur alb de cea mai bună calitate, dar şi aur roz, care este o combinaţie alcătuită din 75% aur, 20% cupru şi 5% argint, într-un angajament cât mai armonioas pentru ochi. 

Creatorii au fost deosebit de atenţi la absolut toate detaliile, pentru ca suzetele să fie adevărate bijuterii, pe care se poate grava numele odraslei. Astfel decorate şi inscripţionate, părinţii le vor păstra ca amintire cu cea mai mare dragoste.

Iată cele mai costisitoare daruri care se pot face copiilor: Păpuşa Barbie de 300.000 $


    Păpuşa poartă diamante
Păpuşa poartă diamante

Pe păpuşa Barbie, produsă de compania americană Mattel o ştie toată lumea. Celebrul creator australian de origine italiană Stefano Canturi, cel mai renumit designer de bijuterii din lume, a realizat însă cea mai scumpă păpuşă Barbie, care costă 300.000 $ (circa 1,2 milioane de lei). Aceasta este îmbrăcată într-o costumaţie din cele mai fine materiale, poartă un colier cu diamante şi un diamant roz australian de colecţie. Părinţii sunt sfătuiţi să nu-i lase pe copii să-i facă baie.

Pătuţul din lemn de trandafir de 291.000 $

Biberonul este din aur roz
Biberonul este din aur roz

Compania spaniolă Suommo produce şi cel mai scump pătuţ din lume, numit La Perla, confecţionat din lemn de trandafir. Cu un design elegant şi sculptat cu cea mai mare fineţe, acesta e potrivit pentru un prinţ sau o prinţesă. Pătuţul e garnisit cu aur de 18 carate galben şi roz, într-o armonie desăvârşită. De asemenea, este căptuşit cu materiale fine de cea mai bună calitate. Şi pe pătuţ poate fi gravat numele copilului şi va rămâne o amintire de neuitat.

Biberonul de 112.000 $

Ursul are geantă de piele naturală
Ursul are geantă de piele naturală

Compania spaniolă Suommo a mai lansat şi cel mai scump biberon din toate timpurile, pe lângă suzeta de fiţe. Creatorii s-au gândit că cine îşi cumpără o suzetă numai din aur nu poate să se mulţumească uşor cu orice biberon. Aşa că au reuşit să realizeze unul în întregime din aur roz încrustat cu diamante albe, care costă 112.000 de dolari (441.000 de lei). Pe lângă faptul că sticla cu lapte cu totul ieşită din comun îi va mulţumi pe părinţii cu dare de mână, designerii speră ca micuţii să fie atraşi de coloritul deosebit al acesteia.

Ursuleţul Louis Vuitton de 193.000 $

Suzeta este confecţionată în întregime din aur încrustat cu diamante
Suzeta este confecţionată în întregime din aur încrustat cu diamante

Inventat de Margarete Steiff în 1880 şi dezvoltat de nepotul ei, Richard, ursuleţul de pluş este o jucărie care bucură copilăria oricărui copil. Aşa s-au gândit şi creatorii celebrei mărci Louis Vuitton, când au lansat cel mai scump ursuleţ de pluş din lume, care s-a ridicat la suma astronnomică de 193.000 de dolari (760.662 de lei). Chiar dacă a costat atât de mult, jucăria şi-a găsit repede cumpărător la o licitaţie în Monaco. Ursul este îmbrăcat într-o costumaţie după ultima modă din materiale de cea mai bună calitate şi are o geantă de piele naturală asortată.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net