Aici tortura femei monstrul din Italia

Ultima actualizare:

    Duhoarea era insuportabilă în pivniţa din “Casa ororilor”
Duhoarea era insuportabilă în pivniţa din “Casa ororilor”

Presa italiană dezvăluie alte detalii îngrozitoare în cazul lui Aloisio Francesco Rosario Giordano, bărbatul care a sechestrat-o, a lovit-o şi a violat-o, timp de 10 ani, pe românca Mihaela Maricela C. Agresorul a stat după gratii cinci ani, după ce o supusese unor chinuri de neimaginat pe o altă tânără.

Trecutul lui Aloisio Giordano (52 de ani) e marcat de violenţă. Reporterii publicaţiei italiene Il Post au publicat o fotografie a bărbatului ares­­tat miercuri pentru că a sechestrat, vreme de zece ani, o femeie din România.

În 1995, Giordano fusese condamnat la cinci ani de închisoare pentru o faptă similară. Italianul ţinuse prizonieră o altă tânără de 23 de ani, care a reuşit să fugă şi să anunţe poliţia.

Carabinierii au descoperit unelte cu care individul îşi tortura victima. Printre altele, un scalpel folosit pentru provocarea unui avort, o bucată de lemn cu care o sodomiza pe femeie şi alte obiecte pentru practici sexuale bizare. În 1999, agresorul a fost eliberat condiţionat pentru bună purtare.Mihaela şi cei doi copii rezultaţi în urma violurilor au fost descoperiţi de carabinieri miercuri seară, într-o localitate din Calabria, sudul Italiei.

Din 2007, românca (29 de ani) a fost ţinută captivă într-o cameră subterană, fiind violată şi bătută. “Casa ororilor” n-avea curent electric, iar şoarecii colcăiau peste tot.

Tânăra nu mai făcuse baie de un an, iar rănile de pe corp erau cusute cu fir pescăresc.

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net