Alain Delon rămâne paralizat? Prin ce dramă trece actorul

Ultima actualizare:

    Alain Delon a suferit o intervenţie chirurgicală la artera femurală
Alain Delon a suferit o intervenţie chirurgicală la artera femurală

Actorul francez în vârstă de 82 de ani a fost internat de urgenţă la un spital din Paris. Alain Delon a fost programat la o operaţie pe artera femurală. La 18 septembrie, Delon nu mai putea pune piciorul în pământ şi acuza dureri înfiorătoare la spate, conform „Ici Paris”.

L-a distrus moartea celei pe care a numit-o în repetate rânduri „iubirea vieţii”.

Alain Delon a ajuns de urgenţă la spital la 18 septembrie, fapt confirmat pentru revista franceză Closer, inclusiv de fiica actorului Anouchka Delon. La 27 septembrie el încă se afla sub observaţia medicilor.

„Evident că este profund îndurerat de moartea lui Mireille Darc, dar internarea lui nu are nimic de a face cu această durere. Vă rog să încetaţi să îl mai „îngropaţi” cât încă este viu. Tatăl meu nu suferă de nuimic grav”, a încercat să îi liniştească pe jurnaliştii francezi Anouchka. Mai mult decât atât, fiica lui Alain Delon a ţinut să precizeze: „E vorba de o operaţie care era programată, pentru că de aproape trei ani are probleme la picior din cauza problemelor de circulaţie sanguină”.

Însă în realitate lucrurile sunt mai grave decât par. De mai bine de patru ani, Alain Delon este internat cel puţin o dată pe an şi stă în spital aproape o lună. Conform revistei „Ici Paris”, legendarul actor a lipsit de la nenumărate evenimente din cauza sănătăţii precare. Gurile rele susţin că a avut perioade în care a lipsit din viaţa publică pentru că nu mai putea merge.

La moartea lui Mireille Darc, Alain Delon declara: „Astăzi nu aş mai vrea să am din nou 40 de ani. Aş avea prea mulţi ani de trăit fără ea. Măcar acum, după ce s-a ridicat la ceruri, ea nu mai suferă. Se odihneşte. Fără ea, pot să mor şi eu acum”.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net