Alegeri SUA 2020. Melania Trump, ”lovită” de Jill Biden unde o doare mai tare. Cum s-a îmbrăcat soția lui Joe Biden

Ultima actualizare:
Jill Biden, foarte drăgăstoasă cu soțul ei în public
Jill Biden, foarte drăgăstoasă cu soțul ei în public

Alegerile prezidențiale din SUA au început marți, 3 noiembrie. În contextul unei curse electorale foarte strânse, cei doi candidați au aruncat în luptă toate armele, apelând inclusiv la farmecul partenerelor de viață. Melania Trump (50 de ani) și Jill Biden (69 de ani) au avut propria lor competiție, iar cel puțin la nivelul vestimentației soția lui Joe Biden a încercat din răsputeri să țină pasul.

Melania Trump a ridicat foarte mult standardele în materie de stil la Casa Albă. Fost fotomodel, cu un gust desăvârșit și fără complexe când vine vorba despre designeri de top sau creații extravagante, prima doamnă a depășit cu bine boicotul creatorilor de modă americani în urmă cu patru ani, când soțul ei a câștigat alegerile în dauna candidatului democrat Hillary Clinton.

Melania Trump, profa de stil

De-a lungul mandatului soțului ei la Casa Albă, Melania a ales în principal creații ale marilor nume europene, iar aparițiile ei au fost întotdeauna intens comentate. Chiar și atunci când prima doamnă a mai călcat strâmb, cu pantofi stiletto în zonele inundate sau cu o rochie verde, numai bună de proiectat pe ea mesaje anti-Trump. Cert este că nu a trecut niciodată neobservată.

Jill Biden, adepta stilului clasic

Jill Biden a încercat să transmită un mesaj diferit de-a lungul campaniei electorale a soțului ei. Foarte activă, cu discursuri puternice, gesturi ample și fără rețineri în manifestarea dragostei față de soțul ei, Jill a mers pe cartea discreției și a modestiei în prima dezbatere electorală televizată dintre cei doi candidați.

Astfel, în vreme ce Melania a strălucit într-o ținută Dolce & Gabbana, un costum negru cu dungi subțiri albe, format din taior cambrat, cu revere ample, și pantaloni creion, care i-au lăsat gleznele dezgolite, Jill a preferat să recicleze o ținută elegantă, dar ștearsă, pe care o mai purtase la alte două evenimente.

Citește și:

Melania Trump și Jill Biden: cine a câștigat războiul ținutelor la prima dezbatere electorală

La cea de-a doua dezbatere, de la sfârșitul lunii octombrie, Jill a schimbat registrul, alegând o ținută semnată, coincidență!, Dolce&Gabbana. O rochie cu model floral, imposibil de ignorat, accesorizată cu o mască de protecție din același material. Soția lui Biden a reușit astfel să fure privirile mai mult decât Melania Trump, care a optat pentru o rochie Christian Dior neagră, fără mâneci, accesorizată de asemenea cu mască de protecție asortată.


    Jill Biden, foarte drăgăstoasă cu soțul ei în publicfoto: Getty Images
Jill Biden, foarte drăgăstoasă cu soțul ei în publicfoto: Getty Images

Citește tot despre ținutele celor două pe Okmagazine.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net