Alertă de călătorie în Grecia. Este cod roșu de furtună

Ultima actualizare:

    Este este ”cod roşu” de furtuni puternice, vânt şi căderi de grindină în GreciaFoto: sever weather.eu
Este este ”cod roşu” de furtuni puternice, vânt şi căderi de grindină în GreciaFoto: sever weather.eu

Ministerul de Externe a emis o atenţionare de călătorie pentru Grecia, unde marţi, 5 februarie, este cod roşu de furtuni puternice, vânt şi căderi de grindină în regiunile Attica, Peloponez şi Evia. De asemenea, alte regiuni se află sub cod portocaliu de vreme nefavorabilă.

MAE informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Elenă că Serviciul de Meteorologie a emis, pentru marţi, 5 februarie, cod roşu de vreme nefavorabilă, respectiv furtuni puternice, vânt şi căderi de grindină, în Attica, Peloponez şi Evia.

De asemenea, a fost emis un cod portocaliu de vreme nefavorabilă pentru următoarele zone: Creta, Insulele Ciclade, Insulele Ionice, Estul Greciei Centrale şi Insulele Dodecaneze.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +30 210 6728879 şi +30 210 6744544, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCR) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefoanele de permanenţă ale Ambasadei României în Republica Elenă: +30 6978996222 şi Consulatului General al României la Salonic: +306906479076.

image
image
image
image
image
image
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net