Alerta teroristă care a fost emisă miercuri seara, 23 august, în orașul-port Rotterdam, din Olanda, a fost anulată după ce polțiștii au confirmat că nu mai există niciun pericol pentru moment. Ei au arestat deja un suspect.


Un concert care ar fi trebuit să fie susținut în seara zilei de 23 august în sudul orașului Rotterdam a fost anulat după ce a fost emisă de autorități o alertă teroristă, precizează abcnews. Poliția olandeză a arestat un tânăr în vârstă de 22 de ani, suspectat că ar fi fost „implicat în pregătirea unui atac terorist”.

Alerta a fost emisă în momentul în care serviciile secrete spaniole au anunțat autoritățile olandeze de o posibilă amenințare teroristă. Suspectul a fost arestat în urma unui raid al poliției în locuința acestuia.

Cu puțin înainte de începerea concertului, autoritățile au mai arestat un bărbat care conducea haotic o dubă. Polițiștii au reținut vehiculul și l-au arestat pe șoferul care se afla sub influența alcoolului. În mașina acestuia nu au găsit nimic care să aibă legătură cu pregătirea vreunui atentat, doar sticle cu gaz.

 
 
Loading...