Amantul perfect are penis bionic care se adaptează în funcţie de femeie

Ultima actualizare:

    Aşa arată prototipul amantului viitorului
Aşa arată prototipul amantului viitorului

Bărbaţi, ţineţi-vă bine pentru că supremaţia voastră în dormitor este pe cale să fie de domeniul trecutului! Compania americană producătoare de jucării sexuale Realbotix a creat iubitul perfect. Costă 15.000 de dolari şi ştie să facă orice femeie fericită.

Păpuşile masculine din silicon dotate cu penisuri bionice sunt de 100 de ori mai bune decât vechile vibratoare, susţine Matt McMullen, directorul companiei americane Realbotix. În 2018, compania are de gând să lanseze pe piaţă varianta masculină a lui Harmony, păpuşa sexuală care împlineşte orice fantezie utilizatorului ei. Nici nu au apucat bine să anunţe că îl lansează pe piaţă pe Nick, păpuşoiul superdotat, că zeci de femei din întreaga lume s-au înghesuit să îşi rezerve un exemplar. Robotul va avea 1,85 metri înălţime, va avea orice nuanţă de piele doreşte clienta şi va fi dotat cu o inteligenţă artificială demnă de cele mai puternice computere din lume. Scheletul păpuşoiului este din oţel sau titaniu, iar încheieturile sunt hidraulice. „La comandă, doamnele pot cere ca robotul să aibă chipul persoanei iubite sau al unei vedete de cinema. Tot opţională este şi vocea amantului. Poate fi ca a lui George Clooney, Donald Trump sau Brad Pitt sau poate fi vocea iubitului”, a declarat pentru Daily Star McMullen.


    Zeci de femei au sunat să rezerve un păpuşel
Zeci de femei au sunat să rezerve un păpuşel

Penisul bionic va fi o veritabilă bijuterie tehnică, adaptându-se în funcţie de sexul utilizatoarei în aşa fel încât să ofere o plăcere maximală şi un orgasm puternic. „Lucrăm intens pentru a pune la punct un model de robot sexual extrem de eficient pentru clientele noastre. Ele îl vor putea folosi oricât doresc fără să obosească vreodată. Vor fi sigure că este numai al lor, că nu le va minţio niciodată, că nu va fi violent şi nu le va vorbi niciodată urât”, a mai adăugat părintele păpuşilor sexuale. În plus, robotul are instalată o platformă intersocială care îi va permite să îşi cunoască „iubita” folosind informaţii utile despre ea din reţelele sociale la care e înscrisă aceasta.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net