Americanii vaccinați se pot întâlni cu prietenii, fără să mai poarte măști

Ultima actualizare:

    Americanii care s-au vaccinat își pot vedea prietenii, fără să poarte mascăFoto: Pixabay
Americanii care s-au vaccinat își pot vedea prietenii, fără să poarte mascăFoto: Pixabay

Vești bune pentru americani! Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor din SUA a anunţat că persoanele care au primit ambele dozele de vaccin anti-Covid se pot întâlni în grupuri mici, în interior, fără a mai purta măşti. Acestea vor trebui totuşi purtate în public. Aproximativ 58,9 milioane de adulţi, reprezentând 18% din populaţia SUA, au primit cel puţin o doză de vaccin împotriva COVID-19.

„Când spun complet vaccinat, mă refer la persoanele care sunt la două săptămâni după a doua doză de vaccinuri Pfizer sau Moderna sau la două săptămâni după o singură doză de vaccin de la Johnson şi Johnson”, a explicat Rochelle Walensky, directorul CDC, potrivit observatornews.ro. E una dintre primele măsuri care vor duce în viitor la normalitate.

„Adoptăm această abordare, deoarece toate îndrumările noastre se bazează pe asigurarea faptului că păstrăm oamenii în siguranţă”, a mai spus Walensky. Recomandările au fost făcute după ce au fost vaccinaţi complet aproximativ 30 de milioane de americani, adică 9,2% din populaţia ţării.

image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net