Angela Merkel, ținta unor protestatari revoltați. Au aruncat cu roșii în ea

Ultima actualizare:

    Cancelarul german a fost ținta protestatarilor revoltați
Cancelarul german a fost ținta protestatarilor revoltați

Cancelarul german, Angela Merkel, nu a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului și a fost ținta unor atacuri cu roșii.

Poliția defășoară investigații după ce cancelarul german a fost lovit în șoldul stâng de o roșie în timpul unui discurs. Campania cancelarului este una destul de agitată, fiind marcată de numeroase proteste zgomotoase.

Două roșii au fost aruncate dinspre public la oprirea din Heidelberg, la o universitate din sudul Germaniei. Una dintre roșii a lovit-o din plin pe moderatoarea Claudia von Brauchitsch. Merkel a scăpat neatinsă de roșie și i-a oferit jurnalistei un șervețel.  Incidentul a avut loc în timpul primei opriri din program, care a durat 40 de minute și a strâns un număr de 3.000 de oameni. Roșiile au fost aruncate dinspre un grup mic de protestatari care a început să fluiere și să o numească pe Merkel mincinoasă și trădătoarea propriului popor.

Cancelarul german a înfruntat criticile celor care nu sunt de acord cu politica sa de primire a refugiaților și a declarat că “ protestatarii de dreapta care nu sunt de accord pot doar să se revolte și atât.”                                                                               

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net