I se spune "Doamna Teroare" și este cea mai faimoasă militantă a Statului Islamic. Ea a transmis englezilor un mesaj tulburător prin care amenință Londra cu un atentat terorist ce ar putea avea loc la vară.


"Să fiu sinceră, dacă aș fi în locul vostru, nu m-aș duce în centrul Londrei în luna iunie...sau chiar în lunea iulie. De fapt, nu m-aș duce acolo niciodată, în special cu metroul", a scris pe rețelele de socializare Sally Jones, alias "Doamna Teroare", relatat de DailyMail.co.uk.

Sally Jones (47 de ani) obișnuia să fie "punk rocker", dar a renunțat la acest stil și a decis să se convertească la religia islamică, iar acum există informații care spun că se ascunde în orașul Mosul, din Irak. Ea este cunoscută pentru mesajele de instigare la terorism pe care le publica pe diverse rețele de socializare. Contul personal de Twitter i-a fost închis după ce a publicat mesajul "Anglia...Bum", relatează sursa citată.

349b45d400000578-3609046-image-a-7_1464188894578.jpg

isis teroare sally jones
Sally Jones a transmis un mesaj amenințător la adresa londonezilor
Foto Daily Mail

Terorista a părăsit orașul sirian Raqqa pentru a se muta în Mosul din cauza faptului că ISIS a pierdut teritorii în această regiune, forțele kurde și guvernamentale siriene continuând să avanseze. Soțul lui Sally, extremistul Junaid Hussain, un hacker din Birmingham, Marea Britanie, a fost ucis anul trecut de un atac aerian cu o dronă americană.

"Doamna Teroare" spusese tuturor pe contul de Twitter, când încă nu era închis, că s-a mutat împreună cu fiul său înapoi în Irak. De asemenea, a mai adăugat că abia așteaptă să-i tortureze și să-i ucidă pe cei care i-ai ucis soțul.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 

Loading...