Grupul de hackeri Anonymous lansează noi amenințări la adresa Statului Islamic în urma atacurilor de la Bruxelles din 22 martie. Ei se declară atât membri, cât și apărători ai lumii libere și invită să li se alăture oricine dorește să lupte pe cale cibernetică împotriva terorismului.


Hackerii din gruparea Anonymous s-au făcut din nou auziți și par hotărâți să acționeze împotriva teroriștilor, relatează Daily Mail. Hackerii îi amenință pe membrii ISIS că trebuie să se aștepte la noi atacuri cibernetice din cauza atentatului pe care l-au comis în Belgia.

În materialul video realizat de Anonymous, un membru al acestei grupări apare cu celebra mască “V for Vendetta” și declară că vor continua atacurile cibernetice asupra bazei teroriste siriene. “Am redus la tăcere sute de conturi Twitter care aveau legătură cu ISIS. Am pedepsit în mod aspru Daesh (SI) pe rețeaua neagră, atacându-le portofoliul electronic și furând bani de la teroriști. Îi vom lovi din nou…vom apăra drepturile libertății și toleranței.”

Anonymous îi amenință pe ISIS că sunt o legiune, că sunt mult mai mulți decât ar crede și trebuie să se teamă.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 

 
 
Loading...