Anul ăsta vine Apocalipsa! Află ce pericol iminent ameninţă omenirea

Ultima actualizare:

    Coliziunea planetară va produce valuri imense
Coliziunea planetară va produce valuri imense

Cercetătorii americani în frunte cu astronomul mistic David Meade cred că un cataclism îngrozitor va distruge planeta noastră. Sfârşitul va fi produs de planeta Nibiru, sau planeta X, despre a cărei existenţă vorbesc inclusiv specialiştii NASA.

De câţiva ani buni un grup de cercetători americani studiază fenomenul Nibiru. După ce la data de 15 octombrie întreaga omenire a asistat la fenomenul numit Soarele Roşu (n.r. vizibil în emisfera nordică, inclusiv din ţara noastră) cercetătorii sunt convinşi că acesta a fost un semn care anunţă că Nibiru a intrat pe traiectorie de coliziune cu Terra.


    Misterioasa planetă Nibiru a intra pe traiectorie de coliziune cu Terra, susţin specialiştii
Misterioasa planetă Nibiru a intra pe traiectorie de coliziune cu Terra, susţin specialiştii

Conform unor calcule realizate cu ajutorul Bibliei şi din studiul aprofundat al Apocalipsei după Ioan, David Meade crede că planeta Nibiru va lovi Terra în plin Ocean Pacific. Coliziunea va produce tsunami apocaliptice care se vor deplasa cu viteza de 1.210 km/h şi vor avea loc seisme de 9.8 pe Richer. 50% din populaţia planetei va dispărea în acest dezastru.

„Terra este salvată de faptul că Nibiru loveşte în ocean. Asta salvează omenirea care nu va dfispărea decât în proporţie de 33-50%, ci nu 100%. Impactul va activa cei 20 de supervulcani. Razele soarelui nu vor mai ajunge pe pământ din cauza norului piroclastic”, a descris scena apocaliptică Meade.

Pe de altă parte, acesta susţine că dezastrul este alimentat şi de o serie de coincidenţe oferite de profeţiile biblice şi de anumite texte apocrife. Conform unor cercetători de la NASA, planeta Nibiru ar fi fost vizibilă din centrele astronomice de observare din Australia, în timpul uraganului Ophelia.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net