A apărut o continuare „Regatul de gheață”

Ultima actualizare:

    Prințesa Elsa și omul de zăpadă Olaf se întorc în această continuare "Regatul de gheață"Foto: Captură video
Prințesa Elsa și omul de zăpadă Olaf se întorc în această continuare "Regatul de gheață"Foto: Captură video

Fanii înfocați ai prințesei Elsa și ai omului de zăpadă Olaf s-au întrebat probabil dacă va exista o continuare „Regatul de gheață/Frozen”. Ei, bine, producătorii celebrului desen animat, care a creat în 2013 o isterie mondială, s-au pus pe treabă și au lansat un scurtmetraj, care mai mult ca sigur că se va bucura de aceeași popularitate.

În mai puțin de o lună, mai exact pe 13 martie, fetițele îndrăgostite de celebrul desen animat vor putea da iama în cinematografe pentru a viziona o continuare „Regatul de gheață”, scrie Daily Star. Producătorii scurtmetrajului de șapte minute, care va fi difuzat numai împreună cu desenul animația „Cenușăreașa”, cred că acesta se va bucura de cel puțin același success, mai ales că autorii celebrei coloane sonore „Let It Go” au compus un nou cântec, care se aude și în trailer.

În „Frozen Fever/ Febra Frozen”, cele două personaje principale, prințesa Elsa și omul de zăpadă Olaf locuiesc în castelul Arendelle, unde vor da o petrecere foarte mare pentru Anna. Însă lucrurile capătă o turnură ciudată în această continuare „Regatul de gheață”, când Elsa se îmbolnăvește. Josh Gad, actorul care îl interpretează pe Olaf, a declarat că noua melodie este la fel de interesantă, iar tânărul public va fi foarte încântat de producția muzicală.

Noua continuare „Regatul de gheață” reunește majoritatea personajelor din primul film animat. Pelicula „Frozen”, inspirată de basmul „Crăiasa Zăpezilor”, spune povestea unei prinţese scandinave, care trebuie să se împace cu sora ei cea mare. Aceasta din urmă, devenită regină, are puterea de a transforma în gheaţă tot ce atinge cu mâinile şi declanşează din greşeală o iarnă aspră care ameninţă să distrugă întregul regat.

Continuare „Regatul de gheață”, un nou hit?

„Frozen” a avut premiera în noiembrie 2013 şi este unul dintre cele mai de succes film de animaţie din toate timpurile, cu încasări de peste un miliard de dolari la nivel mondial. Producătorii se așteaptă ca și această continuare „Regatul de gheață” să egaleze succesul de casă înregistrat de lungmetraj. Pelicula „Frozen” a obţinut două premii Oscar, pentru cel mai bun lungmetraj de animaţie şi pentru cel mai bun cântec, „Let It Go”, interpretat de Idina Menzel și compus de Kristen Anderson-Lopez și Robert Lopez.

Aceiași compozitori au lucrat la noua melodie din această continuare „Regatul de gheață” și sunt siguri că va avea un succes răsunător ca „Let It Go”, care a ajuns pe locul 10 în topul Bilboard, în 2014 și care s-a bucurat de  apreciere internațională.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net