Arată ca o păpușă! O angajată de la McDonald’s a devenit celebră pe internet FOTO

Ultima actualizare:
Wei Han Xu a devenit cunoscută pentru aspectul ei deosebit
Wei Han Xu a devenit cunoscută pentru aspectul ei deosebit

S-au dus la McDonald’s pentru o porție de cartofi prăjiți, dar când au ajuns acolo au rămas mască. Clienților nu le-a venit să creadă ce drăgălașă era angajata care le servea mâncarea și chiar au început să o fotografieze.

Din spatele tejghelei, Wei Han Xu, cunoscută drept Wei Wei, le-a furat inimile clienților. Tânăra, care lucrează la un restaurant McDonald’s din Taiwan, arată ca o păpușă veritabilă. Acest lucru a fost ușor observat de cei care au venit să mănânce în local, întrucât un blogger cunoscut chiar a fotografiat-o și a publicat pozele pe internet, potrivit nydailynews.com.

Iată cum arată Wei Wei


    Wei Han Xu a devenit cunoscută pentru aspectul ei deosebitfoto: Arhiva Personală
Wei Han Xu a devenit cunoscută pentru aspectul ei deosebitfoto: Arhiva Personală

Wei Wei nu se îmbracă deloc neobișnuit, însă trăsăturile ei faciale i-au surprins pe clienți. Tânăra are ochii foarte mari și profunzi, pielea de culoarea porțelanului, iar părul foarte lung, asemănător cu cel al păpușilor din comerț.

Cu toate acestea, deși fanii au invadat restaurantul pentru a-și delecta ochii cu frumusețea ei, șefii lui Wei Wei nu sunt prea mulțumiți de prezența lor. Se pare că deși vin în local pentru a-i face fotografii tinerei, de cele mai multe ori, aceștia nu cumpără nimic, acesta fiind și motivul pentru care managerii nu sunt mulțumiți de „faima” angajatei.

Dar Wei Wei nu se arată prea îngrijorată. Mai mult, tânăra cu aspect de păpușă le mulțumește fanilor pentru popularitatea pe care i-o oferă: „Aș vrea să vă mulțumesc pentru toată atenția. Mulțumesc foarte mult că vă interesați de mine”, a scris ea pe o rețea socială.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net