Are 1.497 de carduri şi ţine minte codurile PIN la toate!

Ultima actualizare:

    Incredibil! Portofelul lui Walter Cavanagh are 1,7 milioane $ şi cântăreşte 17,5 kg Foto: Guliver, Getty Images
Incredibil! Portofelul lui Walter Cavanagh are 1,7 milioane $ şi cântăreşte 17,5 kg Foto: Guliver, Getty Images

Ce nebun! Walter Cavanagh se laudă că ţine minte 1.497 de coduri PIN pentru cele 1.497 de carduri bancare pe care le deţine. Ca să poată ţine 800 asupra sa, şi-a luat un portofel uriaş de 17,5 kg.

Pensionarul Walter Cavanagh (72 de ani) din Santa Clara, California, a intrat în Cartea Recordurilor în 2011 drept deţinătorul de cele mai multe cărţi de credit din lume. Supranumit “Mr. Plastic Fantastic” (în traducere, Domnul Plastic Fantastic), americanul şi-a confecţionat şi un portofel pe măsură.

Astăzi este mândru că deţine cel mai mare portofel din lume, cu lungimea de 76,2 metri. Numai 800 de carduri ţine în el, restul sunt depozitate în siguranţă în bănci, însă absolut toate sunt funcţionale. Le schimbă pe fiecare în parte, când expiră. În total, valoarea cărţilor sale de credit ajunge la 1,7 milioane de dolari (7 milioane de lei).

Cavanagh a început să colecţioneze carduri din anii 1960. “Eu şi un tip din Santa Clara am făcut un pariu nebunesc, Cine va colecţiona cele mai multe carduri până la sfârşitul anului câştigă o cină. Eu am adunat 143, amicul 138”, a povestit californianul. După ce a câştigat pariul, Walter Cavanagh, care a lucrat în domeniul bancar, a continuat să colecţioneze cărţi de credit, inclusiv de la magazine de îngheţată, baruri, benzinării etc.

Pentru a face plăţi, nu foloseşte însă decât unul dintre nenumăratele sale carduri. I s-a întâmplat doar o singură dată în viaţă să-i fie refuzată o carte de credit.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net