”Are un ADN supraomenesc!” O femeie de 101 ani, din SUA, s-a vindecat de Covid-19, după ce a învins gripa spaniolă și cancerul

Ultima actualizare:

    Angelina Friedman  are 101 ani și este plină de viațăfoto: CNN
Angelina Friedman are 101 ani și este plină de viațăfoto: CNN

Pare o bătrânică fragilă și vulnerabilă în fața bolilor. Însă aparențele înșeală. Angelina Friedman are 101 ani și a reușit, până acum, să învingă cele mai grave boli ale planetei. S-a vindecat miraculos de Covid-19, cancer și gripa spaniolă. Familia ei crede că ”are un ADN supraomenesc” și că nimic nu o va putea răpune.

Angelina Friedman (101 ani) locuieşte într-un cămin de bătrâni din nordul statului New York. Astfel de centre au fost puternic afectate de pandemie, iar ea nu a făcut excepție. A fost diagnosticată cu Covid-19 în luna martie, dar a reuşit să învingă boala, la fel cum a făcut cu gripa spaniolă în secolul trecut şi cu un cancer, a informat marţi cotidianul New York Post, citat de Hotnews.ro.

Potrivit familiei sale, bătrâna a supravieţuit deoarece are "un ADN supraomenesc"."Mama mea este o supravieţuitoare", a spus fiica ei, Joanne Merola, care a amintit că Angelina a supravieţuit "unor avorturi, hemoragii interne şi cancerului".Angelina Friedman este fiică de imigranţi italieni. S-a născut în 1918 la bordul unei nave ce se îndrepta spre Statele Unite, într-un moment în care gripa spaniolă făcea ravagii, la fel cum se întâmplă în prezent cu noul coronavirus, dar a scăpat teafără. Mama ei a murit la naştere, iar ea şi cei doi fraţi ai ei au rămas în grija tatălui, în cartierul Brooklyn.Angelina a fost căsătorită, iar un moment dat atât ea cât şi soţul ei au fost diagnosticaţi cu cancer. "Ea a supravieţuit, el nu", a povestit fiica ei.

A fost testată din întâmplare

Pe 21 martie, bătrâna a fost dusă la spital pentru o procedură medicală de rutină, însă atunci când medicii i-au făcut testul pentru noul coronavirus, rezultatul a ieşit pozitiv. După o săptămână petrecută în spital, a fost retrimisă la căminul de bătrâni, unde a stat în izolare până în data de 20 aprilie, când testul a fost repetat, iar rezultatul a fost negativ.Primul lucru pe care l-a cerut Angelina Friedman după aceea au fost fire pentru împletit, a spus fiica ei, care în tot acest timp nu şi-a putut vizita mama. Însă ea i-a trimis mesaje de încurajare mamei sale: "Mergi înainte mamă, vei supravieţui nouă tuturor".

În întreaga lume, căminele pentru îngrijirea bătrânilor sunt cele mai afectate de coronavirus. Oamenii sunt vulnerabili pentru că au vîrste înaintate și mulți dintre ei au comorbidități.

Citește și:

Situație dramatică la un cămin de bătrâni din Galați. Angajații au demisionat, mai e mâncare doar pentru 3 zile

Pensionari de lux în azilul de 2.000 de euro pe lună. Vedeta locului e Agatha Bart, care la 100 de ani are o minte brici

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net