Aşa arată cea mai grea rochie de mireasă din lume

Ultima actualizare:

    Rochia a costat  800.000 de euro
Rochia a costat 800.000 de euro

A fost o nuntă ca în poveşti! Victoria Swarovski, moştenitoarea imperiului Swarovski, a purtat cea mai grea rochie de mireasă din lume. Deşi cântărea 46 de kilograme, o făcea ca o prinţesă din basme.

Trei zile a durat distracţia la nunta de milioane de euro a Victoriei Swarovski, de 23 de ani, cu omul de afaceri Werner Mürz, de 40 de ani, care a avut loc recent la Trieste, oraş din nord-estul Italiei.


    Voalul  a avut o  lungime de 8 metri
Voalul a avut o lungime de 8 metri

Mireasa a purtat o rochie încrustată cu  500.000 de cristale Swarovski şi un voal cu trenă de opt metri lungime. Rochia fabuloasă, decorată manual, care a costat 800.000 de euro (3.671.912 de lei), a fost realizată de celebrul stilist cu origini filipineze, Michael Cinco, care are atelier în Dubai şi a făcut haine pentru numeroase vedete, cum ar fi Beyoncé, Jennifer Lopez, Rihanna, Lady Gaga şi Naomi Campbell. În picioare, mireasa a purtat pantofi foarte eleganţi marca Jimmy Choo, extrem de înalţi, încrustaţi de asemenea cu cristale Swarovski.  Chiar dacă abia ducea rochia, atât de grea, Victoria a găsit resurse să şi cânte în faţa celor 250 de invitaţi de la nunta sa. Ea este o cântăreaţă cunoscută deja în Austria. Victoria l-a cunoscut pe Werner în 2010 şi s-au logodit în luna mai.Ea este fiica Alexandrei şi a lui Paul Swarovski, care se ocupă de faimoasa companie producătoare de cristale ce poartă numele familiei. Compania Swarovski a fost fondată în 1895 de către Daniel Swarovski.

Uite rochia de mireasă prăjitură!

simeon stalpnicul png

O altă rochie de mireasă cu totul deosebită a fost realizată de designerul Emma Jayne din Londra. Chiar dacă pare incredibil, e o rochie sută la sută comestibilă. Rochia de mireasă prăjitură a fost confecţionată din ciocolată, glazură, flori din zahăr şi marţipan. A fost prezentată la un concurs internaţional de torturi. Toţi cei care au văzut-o au spus că era mult prea frumoasă pentru a mânca din aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net