Meghan Markle (36 de ani) urmează să intre în familia regală britanică prin căsătoria cu prințul Harry, la 19 mai 2018. Divorțată, actriță de meserie, foarte activă în zona acțiunilor umanitare, frumoasa brunetă lasă în urmă nu doar o familie complicată, ci și câteva scene deocheate din filmele în care a jucat.


O dramă romantică foarte puțin cunoscută publicului, lansată în 2013 în SUA, dar uitată repede, are toate șansele să facă valuri acum, cu o lună înainte ca Meghan Markle să intre oficial în familia regală britanică. ”Random Encounters” va fi lansată în Marea Britanie la începutul lunii mai, iar supușii reginei vor avea ocazia s-o admire pe viitoarea noră a acesteia în ipostaze deloc cuminți.

Meghan o interpretează aici pe Mindy, o tânără veselă, mare amatoare de petreceri, care încearcă să-l cucerească pe Kevin, interpretat de actorul Michael Rady, oferindu-i o partidă de sex oral. În imagini se vede cum Meghan îi dă jos pantalonii lui Rady, privindu-l languros.

meghan_markle1.jpg

meghan markle
Meghan Markle, într-o scenă deocheată din filmul ”Random Encounters”
foto: Hepta

 

meghan_markle2.jpg

meghan markle
Meghan Markle îi propune o partidă de sex oral partenerului ei de film
foto: Hepta

 

Prințul Harry (33 de ani) și Meghan Markle se vor căsători la 19 mai. Ceremonia va avea loc la capela Saint-Georges de la castelul Windsor și va fi transmisă în toată lumea.

 
 
Loading...