Așa a mers regele Thailandei la mall: în maiou cu buricul gol

Ultima actualizare:

    Aşa s-a plimbat Regele  printre rafturile unui  magazin german
Aşa s-a plimbat Regele printre rafturile unui magazin german

Este unul dintre cei mai bogaţi monarhi din lume şi îi place să se plimbe incognito! Regele thailandez Maha Vajiralongkorn (64 de ani) a fost filmat în mall-ul Parsdorf, din München, Germania.

Fotografiile au declanşat un scandal monstru! Autoritatea thailandeză de reglementare a politicilor privind Internetul a trimis o scrisoare oficială către Facebook şi Google prin care solicită eliminarea fotografiilor de pe Internet.


    Maha  Vajiralongkorn  a fost încoronat  în octombrie 2016
Maha Vajiralongkorn a fost încoronat în octombrie 2016

La 27 aprilie, regele thailandez, care a fost încoronat la 13 octombrie 2016, după moartea tatălui său Bhumibol Adulyadej, a fost surprins în Germania, în timp ce se plimba printre rafturile unui magazin de mobilă. Îmbrăcat lejer, cu un maieu minuscul şi buricul gol, regele a fost însoţit de soţia sa General Suthida Vajiralongkorn na Ayudhya. Oficialii thailandezi au blocat filmul ameninţându-i cu 15 ani de închisoare pe cei care îndrăznesc să îl distribuie pe Internet. Însă acesta nu e primul scandal care îl are în prim-plan pe Vajiralongkorn, care are trei soţii. În 2007, au fost făcute publice poze sexy cu soţiile lui la petrecerea căţeluşei Fufu, care avea rangul de înalt comandant al forţelor aviatice. În 2016, prinţul a fost surprins pe aeroportul din München îmbrăcat la fel de colorat, în timpul unei alte vizite incognito.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net