Așteaptă Ducii de Cambridge cel de-al patrulea copil? Ce anunț au făcut William și Kate

Ultima actualizare:

    Ducii de Cambridge au dezvăluit că au de făcut un anunț important pentru noul anFoto: Getty Images
Ducii de Cambridge au dezvăluit că au de făcut un anunț important pentru noul anFoto: Getty Images

Prințul William și soția lui, Ducesa Kate Middleton, au pus fanii casei regale britanice pe jar după publicarea unui mesaj neașteptat pe contul oficial al familiei destinat rețelelor de socializare.

În anunțul cu pricina, oficialii de la Palatul Kesington îi încurajează pe urmăritorii paginii să „fie la curent cu anunțul pe care îl vor face ducii de Cambridge în 2020”, iar iubitorii de regalități au început deja să dea curs unor teorii, care mai de care mai plauzibile.

Ducii de Cambridge au explicat că vor face un anunț important odată cu intrarea în noul an

Ducii de Cambridge au scris că vor face foarte curând primul anunț din anul 2020, adăugând mesajului lor un semn cu globul pământesc. „Rămâneți pe aproape pentru primul nostru anunț din 2020 care va fi făcut foarte curând”, a scris Kensington Palace, pagina lor oficială, pe Twitter.

Deși cei doi nu au oferit mai multe informații cu privire la marele anunț, este de așteptat ca acesta să fie unul important, având în vedere că ducii au simțit nevoia să îi informeze pe urmăritorii lor să fie „aproape” atunci când acesta va fi făcut. Iar cum datele nu au fost prea clare, fanii familiei regale britanice s-au pus deja pe „ghicit”.

Unii dintre aceștia sunt de părere că alegerea globului pământesc ca simbol însoțitor al mesajului ar putea însemna că este posibil ca Prințul William și Kate Middleton să anunțe un tur regal, în timp ce alții au sugerat că ducii pot anunța că vor vizita Africa.

Cel mai recent turneu al ducilor de Cambridge a fost în Pakistan, unde au petrecut cinci zile. Vizita a fost făcută după ce Prințul Harry și Meghan Markle, alături de fiul Archie, au fost 10 zile în Africa. O altă ipoteză discutată de internauți, care a stârnit forfotă în mediul online, este cea a posibilității apariției a celui de-al patrulea copil al cuplului.

Între timp, contul de Twitter al ducilor de Cambridge este urmărit de mii de oameni care așteptă cu nerăbdare marele anunț. Cei doiduci au deja împreună trei copii frumoși: Prințul George, Prințesa Charlotte și mezinul, Prințul Louis, a cărui venire pe lume i-a bucurat nespus pe admiratorii casei regale britanice.

To all the fantastic organisations and inspirational people we met and worked with in 2019: Thank you for a wonderful year, and see you in 2020! pic.twitter.com/dmVbJ68SL3

— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) December 30, 2019

— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) December 30, 2019

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net