Asteroidul acesta ne poate face miliardari

Ultima actualizare:

    Psyche 16 este  alcătuit din  nichel, fier şi aur 
Psyche 16 este alcătuit din nichel, fier şi aur 

Un corp ceresc poate salva omenirea definitiv de sărăcie! Descoperit în 2018 de astronomii NASA, între Marte şi Jupiter, asteroidul Psyche 16 este o mină uriaşă de aur, nichel şi fier. În 2026, trimitem o sondă să-l exploateze.

Dacă Psyche 16 ar fi transformat în materie primă şi adus pe Terra, fiecare dintre cei 7,6 miliarde de locuitori ai planetei vor putea avea în conturi 92 de miliarde. Asta ar duce în mod inevitabil la prăbuşirea economiei mondiale şi la eliminarea definitivă a sărăciei. NASA plănuieşte să lanseze o sondă în 2022 pentru a explora trecutul şi compoziţia asteroidului şi întrebarea tuturor este ”când vom începe să exploatăm bogăţia de pe el”. Profesorul John Zarnecki, preşedintele Societăţii Astronomice Regale, a declarat: ”cred că omenirea va dezvolta tehnologia necesară abia peste 25 de ani, când planul misiunii va fi bine pus la punct.

Dacă asteroidul  ar fi exploatat,  am primi fiecare  92 miliarde $
Dacă asteroidul ar fi exploatat, am primi fiecare 92 miliarde $

Dar nu vom începe să forăm asteroidul decât după 50 de ani, mă tem însă că o misiune de acest tip este prea costisitoare pentru economia mondială, în acest moment”. Zarnecki crede că aurul adus de pe Psyche 16 va stimula industria electronicelor care folosesc aurul pentru realizarea circuitelor, acesta fiind un foarte bun conductor. Însă nu doar NASA este interesată să foreze pe asteroid, ci şi Agenţia Spaţială Europeană şi agenţii private precum cele deţinute de Richard Branson, Elon Musk şi Jeff Bezos. Unul dintre proiectele dezvoltate de companiile private vrea să folosească nanoroboţi care să-l transforme rapid pe Psyche 16 în materie primă şi au fost alocate 4 miliarde de dolari pentru dezvoltarea acestei tehnologii. Însă recent, asteroidul a intrat în atenţia specialiştilor chinezi care vor să lanseze în acelaşi an cu NASA o sondă care să exploreze asteroidul.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net