Atac armat la un liceu din SUA! 10 persoane ucise

Ultima actualizare:

    Atac armat la un liceu din Santa FeFoto: Captură YouTube
Atac armat la un liceu din Santa FeFoto: Captură YouTube

Un atac armat a avut loc vineri dimineață, 18 mai, la un liceu din statul american Texas, în Santa Fe. 10 oameni au murit, iar alți 12 au fost răniți.

Zece persoane au decedat și alte douăsprezece au fost rănite, după ce un atacator înarmat a deschis focul, acesta reușind să între în incinta unui liceu american, din Texas, potrivit CNN. Conform presei internaționale, majoritatea victimelor sunt liceeni. Totuși, printre cei răniți se numără și doi reprezntanți ai legii, a declarat o sursă anonimă. Se presupune că agresorul ar fi un student de sex masculin, iar acesta a fost deja arestat. Șeful comitatului Harris, Ed Gonzalez, a declarat că poliția a mai reținut un elev, deoarece este posibil să-i fi fost complice primului acuzat. Încă nu sunt clare motivele atacului. 

Acesta este al treilea atac armat în școli sau licee din SUA, în ultimele 8 zile, și al 22-lea, de la începutul anului. 

Președintele SUA, Donald Trump, a comentat tristul incident, transmițând condoleanțe familiilor victimelor, adăugând că acest tip de atacuri se întâmplă de mult prea mult timp, în America. „Suntem îndurerați de trista pierdere și trimitem sprijinul nostru tuturor celor afectați de acest oribil atac”, a declarat Trump. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net