Atac armat în SUA, într-un supermarket: doi morți și trei răniți

Ultima actualizare:

    A avut loc un atac armat într-un supermarket din ColoradoFoto: Twitter
A avut loc un atac armat într-un supermarket din ColoradoFoto: Twitter

Statele Unite s-au confruntat din nou cu un atac aarmat, de această dată, într-un supermarket. Pe 2 noiembrie, unul sau mai mulți indivizi înarmați cu arme de foc au tras în persoanele aflate în magazin. Două persoane au fost ucise și cel puțin trei au fost rănite.

Nu este clar, până în acest moment, dacă este vorba de unul sau mai mulți atacatori, dar au fost mobilizate mai multe echipe de poliție, pompieri și ambulanțe. Aceștia au declarat că nu există momentan, indicii ale unui atac terorist, precizează Digi24. Incidentul s-a petrecut în Thornton, Colorado, în jurul orei locale 17.27, într-un supermarket din oraș.

„Am vorbit cu un domn care mi-a spus că era în spatele magazinului când a auzit împușcăturile. Mi-a spus că a auzit între 8 și 12 focuri de armă. el s-a dus prin ușa de primire marfă și, împreună cu câțiva angajați, a deschis ușa ca să scoată oamenii”, a declarat o femeie de la fața locului.

Angajații magazinului au fost sfătuiți să se ascundă, dar un cameraman era să fie împușcat chiar de către polițiști, fiind ascuns în tufișurile de lângă supermarket. Abia după o oră autoritățile au anunțat că atacul armat s-a încheiat. În Thornton a mai avut loc un atac armat în 2012, când un bărbat a ucis 12 persoane și a rănit alte 70 într-o sală de cinema, precizează sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net