Atac terorist la o universitate! Sunt victime

Ultima actualizare:
Teroriștii au tacat o universitate din Charsadda
Teroriștii au tacat o universitate din Charsadda

Un grup de bărbați înarmați a atacat o universitate din nord-vestul Pakistanului, miercuri (20 ianuarie). O confruntare cu forțele de ordine este în plină desfășurare. Din primele informații, martorii susțin că au auzit două explozii. Teroriștii ar fi intrat în universitatea Backa Khan, din orașul Charsadda, în jurul orei locale 9:30. Poliția a înconjurat campusul, iar studenții și personalul sunt evacuați.

Update 10:38 Bilanțul a fost confirmat: 30 de morți și zeci de răniți. Oficialii au avertizat că numărul victimelor poate crește, unii dintre răniți fiind în stare gravă. Asaltul forțelor de ordine s-a încheiat, patru atacatori fiind uciși.

Update 10:10: Cel puțin 20 de oameni au fost uciși și alți 60 au fost răniți.

Update 8.55 Presa locală susține că este vorba de 10 atacatori, care au deschis focul asupra studenților și a profesorilor, citează The Guardian.

O universitate din Pakistan a fost luată cu asalt de teroriști. Cel puțin cinci persoane ar fi fost ucise, însă informații nu au fost confirmate încă. Unii studenți au reușit să fie salvați, operațiunea fiind încă în desfășurare la ora publicării acestei știri. În 2014, o școală din apropierea provinciei Peshawar a fost atacată, iar 130 de studenți au fost uciși.


    Teroriștii au tacat o universitate din CharsaddaFoto: bbc.com
Teroriștii au tacat o universitate din CharsaddaFoto: bbc.com
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net