Atac terorist în metroul londonez. Martorii au filmat scenele şocante

Ultima actualizare:

    Un bărbat a atacat mai mulţi oameni într-o staţie de metrou din LondraFoto: dailymail.co.uk
Un bărbat a atacat mai mulţi oameni într-o staţie de metrou din LondraFoto: dailymail.co.uk

Un bărbat a fost înjunghiat într-o staţie de metrou aglomerată din Londra de un individ care ar fi urlat apoi "asta e pentru Siria". Atacatorul a fost imediat reţinut de poliţie, iar Scotland Yard descrie actul ca fiind unul terorirst.

Incidentul a avut loc la staţia Leytonstne, din estul Londrei, în jurul orei 19 (ora 21, ora României), sâmbătă seară (5 decembrie). Poliţia tratează atacul ca unul terorist, după ce martorii au spus că bărbatul în vârstă de 29 de ani a început să ţipe "asta e pentru Siria" şi "tot sângele vostru va fi vărsat".

Imagini şocante din timpul atacului

Victimei i-a fost tăiat gâtul în faţa ghişeelor de bilete şi a fost lăsată să zacă într-o baltă de sânge. Scena şocantă a fost surprinsă de martori, care au pus imaginile pe site-uri de socializare. Martorii au povestit că, până la sosirea poliţiei, atacatorul a încercat să rănească alţi oameni, spunând că "asta păţiţi când vă puneţi cu mama Siria", conform dailymail.co.uk. Unii oameni au avut curajul de a-l înfrunta şi au ţipat că "nu eşti musulman" şi "încetează, prostule".

Poliţia l-a imobilizat pe bărbatul îmbrăcat într-o bluză gri şi pantaloni bej, iar acum cazul este investigat de autorităţi.

Întreaga scenă a fost filmată de martori şi publicată pe site-uri de socializare. În imagini se vede cum oamenii fug din calea atacatorului, dar un bărbat trece nepăsător pe lângă el, fără să vadă cuţitul sau balta de sânge.  

Cum a fost imobilizat atacatorul de poliţie

O altă victimă a atacatorului, un bărbat de 56 de ani, a suferit rănit grave şi a fost dus la spital. Toţi cei înjughiaţi de atacator sunt în afara oricărui pericol. 

Atacul a fost primul pus la cale de un jihadist în Londra din mai 2013, când un soldat a fost ucis în capitala britanică. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net