Atenţie, doamnelor: un bărbat face sex chiar acum cu clona voastră din plastic!

Ultima actualizare:

    Jade Stanley în vârstă de 35 de ani produce gonflabile după chipul comandat de clienţi cu 4.000 de lire sterline bucatafoto: Profimedia
Jade Stanley în vârstă de 35 de ani produce gonflabile după chipul comandat de clienţi cu 4.000 de lire sterline bucatafoto: Profimedia

Şoc! O companie britanică cu sediul în Bromsgrove, West Midlands, produce pentru clienţii săi păpuşi sexuale cu chipul femeilor comandate de aceştia. Este suficient ca bărbatul să arate o fotografie realizată cu sau fără permisiunea femeii respective şi angajaţii lui Jade Stanley produc o clonă de plastic a acesteia. Având în vedere că în ultimele săptămâni făbricuţa de ppăpuşi a lucrat la foc continuu, Stanley avertizează: atenţie, doamnelor, chiar în clipa asta, un bărbat poate face sex cu clona voastră din plastic şi voi habar nu aveţi.

Tehnologia a luat-o razna! Jade Stanley din Bromsgrove, West Midlands a lansat în urmă cu două săptămâni o făbricuţă care confecţionează gonflabile. Păpuşile pot costa până la 4.000 de lire sterline şi sunt realizate după modelul solicitat. Şi pentru cei care nu îşi permit să achite preţul integral, Stanley a dezvoltat inclusiv un serviciu de „caterig sexual”: închiriază păpuşile câte trei zile contra sumei de aproximativ 300 de lire sterline. Însă ce o indignează pe Stanley este faptul că „mulţi clienţi vin cu fotografii realizate pe stradă şi solicită păpuşi cu chipurile respective”. Practic, orice bărbat îşi poate „clona” vecina de la bloc fără ca aceasta să aibă habar.

Oricine poate realiza clona unei femei cu 4.000 de lire sterline, fără permisiunea acesteia

Jade Stanley are patru copii şi este o femeie de afaceri din Marea Britanie. Ea a descoperit că piaţa britanică are nevoie de un producător autohton de jucării pentru adulţi şi şi-a deschis o făbricuţă de păpuşi sexuale în Bromsgrove. „Scopul nostru este să le oferim clienţilor noştri femeia visurilor lor”, a explicat ea într-un interviu acordat pentru The Sun. Ea a solicitat consultanţă de la o companie americană şi a înfiinţat Sex Doll Official, firmă care reproduce din plastic o persoană fotografiată de clienţi.

Păpuşile gonflabile britanice pot avea chipul şi asemănarea oricărei femei de pe stradă
Păpuşile gonflabile britanice pot avea chipul şi asemănarea oricărei femei de pe stradă

Citeşte şi:

La bordelul ăsta, flirtezi cu roboţele, le faci cadouri timp de un an şi abia apoi ai voie să le dezvirginezi

Vrea să-şi lase gravidă gonflabila!

Majoritatea comenzilor au fost comandate după chipul vedetelor

Jade Stanley, în vârstă de 35 de ani, a explicat că majoritatea clienţilor vor să primească acasă „clona unei vedete precum Kim Kardashian, Pamela Anderson, Rihanna, Jennifer Lopez sau Miley Cyrus”. Patroana de la Sex Doll Official susţine că bărbaţii sunt dispuşi să dea 4.000 de lire sterline pentru a avea parte de senzaţii de care nu au parte acasă. „Le punem la dispoziţia clienţilor posibilitatea de a alege ochii, părul, buzele, gura, nuanţa pielii şi a unghiilor. Practic, obţin copia fidelă a oricărei persoane. Am avut clienţi care şi-au comandat inclusiv o copie a soţiei moarte”, a explicat Stanley.

Furtul de identitate, o problemă legală

Având în vedere că majoritatea solicitărilor venite din partea clienţilor au ca punct de pornire o fotografie relizată pe stradă, Stanley avertizează că „păpuşile încalcă drepturile femeilor”. Ea crede că ar fi normal ca bărbaţii să solicite permisiunea femeii pe care intenţionează să o cloneze înainte să dea comanda. Dar, acest lucru nu se întâmplă niciodată pentru că „bărbaţii ar întâmpina un refuz vehement”.  O păpuşă costă începând de la 4.000 de lire sterline, aproape dublu faţă de un produs similar realizat în China. Stanley are o „gaşcă” de 20 de păpuşi pe care le dă la închiriat, cu proces verbal de primire-predare şi le trimite „câte trei zile” la domiciliul clientului.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net