Atenţie, dragostea îngraşă!

Ultima actualizare:

    În doi se mănâncă  întotdeauna mai mult
În doi se mănâncă întotdeauna mai mult

Cercetătorii de la Universitatea Centrală din Queensland, Australia, au descoperit că persoanele care trăiesc într-o relaţie amoroasă au tendinţa de a se îngrăşa.

De vină sunt cinele romantice în doi, serile petrecute pe canapea în faţa televizorului, cu sandvişuri şi alte gustări. Cercetătorii au ajuns la această concluzie în urma unor studii care au durat zece ani, la care au participat 15.000 de persoane. Ei au atras atenţia că membrii cuplurilor sunt mai în pericol de a se îngrăşa decât persoanele singure.

De aceea, aceştia trebuie să aibă mai multă grijă asupra alimentaţiei. Asta fiindcă îngrăşarea pune mari probleme sănătăţii. Stephanie Schoeppe, conducătoarea studiului, atrage atenţia că, în cazul cuplurilor cu copii, lucrurile sunt şi mai grave. Părinţii tind să mănânce resturile odraslelor şi se îngraşă foarte mult.

“Când eşti în cuplu, nu te mai gândeşti să împresionezi partenerul, să-l atragi, aşa că mânânci pe săturate fără să-ţi mai pese că îţi distrugi corpul. Mănânci fără nici o grijă dulciuri şi alimente grase şi te trezeşti, deodată, cu o grăsime acumulată pe care n-o mai poţi da jos”, atrage atenţia cercetătoarea australiană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net