Atenţionare de călătorie pentru Grecia. Ploi şi furtuni în anumite regiuni şi circulaţie restricţionată în centrul Atenei

Ultima actualizare:

    Grecia, una dintre destinațiile preferate de românifoto: Pixabay.com
Grecia, una dintre destinațiile preferate de românifoto: Pixabay.com

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează ori intenţionează să călătorească în Grecia că Serviciul elen de Meteorologie (EMY) a emis o prognoză meteo, pentru intervalul 8 - 9 septembrie 2021, cu privire la ploi şi furtuni în Insulele Sporade, nordul Insulei Evia, Thessalia, Grecia Centrală, vestul Insulei Creta, Macedonia centrală şi în vestul regiunii Peloponez.

Potrivit MAE, în seara zilei de joi, 9 septembrie 2021, sunt posibile furtuni pe mare, în nordul Mării Egee. Totodată, conform informaţiilor comunicate de autorităţile elene, în cursul zilei de 9 septembrie 2021, circulaţia va fi restricţionată în centrul capitalei Atena, în contextul organizării Raliului Acropole, etapă a Campionatului Mondial de Raliuri. 

 Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena +302106710035 şi Consulatului General al României de la Salonic +302310340088, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă, informează news.ro.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net