Îngrozitor! Cinci oameni au murit, printre care şi un copil, în chinuri îngrozitoare la hotelul Caramel din Perm, Rusia. Tragedia s-a produs după ce o conductă cu apă fiartă a explodat şi a inundat subsolul hotelului, unde erau cazaţi turiştii. Trei persoane se zbat între viaţă şi moarte.


Salvatorii care au ajuns primii în subsolul groazei, unde fusese amenajată o cameră de oaspeţi în regim de hostel care aparţinea de hotelulCaramel, au fost îngroziţi de ce au găsit. Cinci cadavre pluteau printre saltele şi pături. Unul dintre ele era al micuţei de 4 anişori Ekaterina Şaţ, fetiţa Nataliei, care a pierit şi ea în tragedia produsă la primele ore ale dimineţii, când o conductă cu apă fiartă a cedat şi un jet criminal a inundat rapid subteranul. Maria Uzhegova se zbate între viaţă şi moarte, iar soţul ei, Oleg, are arsuri pe 35% din suprafaţa corpului. Un alt rănit este Edik Mezenţev, care a povestit cum a reuşit să se târască pe scări în timp ce ambele picioare îi erau fierte de aburii ucigaşi. Rudele l-au identificat cu durere şi pe cel de-al treilea mort dintre cei cinci. Este vorba de Vadim Zhenikhov, un tânăr venit în Perm în căutarea unui loc de muncă.

peglob.jpg

Vadim Zhenikhov şi-a găsit sfârşitul în subsolul groazei. Natalia Şaţ şi fetiţa ei, Ekaterina, au pierit în hotelul Caramel

 

”Este inadmisibil ca subsolul să fie transformat în zonă de cazare. Aici sunt conducte şi ţevi vechi de peste 50 de ani care pot pune în pericol viaţa oamenilor. O echipă de anchetatori va stabili cine este vinovatul şi îl va da pe mâna justiţiei”, a declarat pentru Euronews unul dintre poliţiştii sosiţi la faţa locului. Legiştii au cărat în saci negri de plastic rămăşiţele fierte ale victimelor şi le-au explicat jurnaliştilor că ”subsolul semăna cu decorul unui film de groază”. Majoritatea victimelor abia sosiseră la hotelul Caramel şi urmau să plece în cursul zilei de ieri.

foto4_85_60_profimedia-0493698957.jpg

Scene de groază în hotelul din oraşul Perm, Rusia
Loading...