Cadavrele victimelor zborului EgyptAir, duse acasă: "Sunt de nerecunoscut"

Ultima actualizare:
Tarek Abu Laban (centru) a pierdut patru rude în accidentul aviatic
Tarek Abu Laban (centru) a pierdut patru rude în accidentul aviatic

Cadavrele victimelor care se aflau la bordul avionului Egypt Air au fost duse acasă. Autoritățile au găsit numai părți din corpurile acestor, aşa că victimele sunt greu de identificat. Astfel, rudele au fost sfătuite să ofere mostre de ADN pentru a se putea identifica pasagerii decedați.

Peste 20 de saci cu cadavrele celor care se aflau în avionul EgyptAir au fost duşi la morga Zenthrum de către armata egipteană, relatează DailyMail.co.uk. Familiile victimelor s-au prezentat marţi dimineaţă (24 mai) la morgă pentru a le oferi medicilor legiști mostre de ADN.

Au fost găsite doar fragmente din corpurile celor decedați, iar din acest motiv este greu de identificat fiecare victimă fără o analiză ADN. "Niciun cadavru nu este întreg. Sunt doar părți din acestea și sunt de nerecunoscut", a relatat un medic legist.


    Tarek Abu Laban (centru) a pierdut patru rude în accidentul aviaticFoto AP
Tarek Abu Laban (centru) a pierdut patru rude în accidentul aviaticFoto AP

"Autoritățile au început să ia analize de sânge de la rudele victimelor pentru a analiza rezultatele de la fragmentele cadavrelor pentru a putea fi identificate", a mai adăugat un reprezentant al Autorității de Medicină Legistă Egipteană.

Militarii scot la suprafață fragmentele aeronavei

Zborul MS804 se îndrepta de la Paris la Cairo, dar a dispărut de pe radar în dimineața zilei de 18 mai. La bord se aflau 56 de pasageri și zece membri ai echipajului. Ulterior, organizația teroristă Statul Islamic a revendicat prăbușirea aeronavei în Marea Mediterană.

Militarii scot la suprafață bagajele pasagerilor

Apreciază cu un like pagină noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net