Au îngropat securea războiului? Prinții William și Harry au inaugurat statuia prințesei Diana, chiar de ziua mamei lor

Ultima actualizare:

    William și Harry au dezvelit o statuie a prințesei DianaFoto: Getty
William și Harry au dezvelit o statuie a prințesei DianaFoto: Getty

Prinții William (39 de ani) și Harry (36 de ani) au fost văzuți pentru prima oară împreună de la funeraliile bunicului lor, prințul Philip. Cei doi s-au întâlnit joi (1 iulie) și au venit împreună ca să inaugureze o statuie a mamei lor, Diana, în ziua în care regretata prințesă de Wales ar fi împlinit 60 de ani.

Harry, care locuiește de un an în SUA împreună cu soția lui, Meghan, și cu cei doi copii ai lor, a venit în Marea Britanie săptămâna trecută. Acesta a fost nevoit să stea în carantină, conform regulilor anti-Covid. Deși s-a zvonit că au fost certați după celebrul interviu pe care ducii de Sussex l-au acordat lui Oprah Winfrey, însă se pare că au îngropat securea războiului de dragul mamei lor.


    Cei doi frați au glumit împreună la evenimentFoto: Getty
Cei doi frați au glumit împreună la evenimentFoto: Getty

Cei doi au râs și au glumit împreună când s-au întâlnit față în față pentru prima dată de la înmormântarea prințului Philip din aprilie. Dezvăluind statuia, frații au spus: „În fiecare zi, ne dorim ca ea să fie încă cu noi, iar speranța noastră este că această statuie va fi văzută pentru totdeauna ca un simbol al vieții și moștenirii ei”. Ducii au apărut apropiați joi după-amiază dând speranță că disputa lor ar putea fi acum în trecut. Dar surse au declarat că Harry a fost întâmpinat de James Holt, fost ofițer de presă al Palatului Kensington și acum director executiv al Fundației Suschexes Archewell, nu William, scrie The Sun.

Harry și William au părut mai apropiați


    Statuia de bronz o înfățișează pe prințesa Diana, cea denumită și „prințesa inimilor”Foto: Getty
Statuia de bronz o înfățișează pe prințesa Diana, cea denumită și „prințesa inimilor”Foto: Getty

Harry a sosit la ora 13.32 pentru ceremonia de la ora 14.00 într-o mașină cu șofer. Frații au intrat împreună în Grădina Scufundată, ducele de Sussex bătând din palme în așteptare în timp ce se apropiau de statuie. Au fost întâmpinați de Jamie Lowther-Pinkerton, fostul lor secretar privat, care este naș al prințului George. Amândoi au ținut de perdeaua verde drapată peste memorial, iar William l-a întrebat pe fratele său dacă este gata, înainte să dea jos pentru a dezvălui opera de artă emoționantă.

Au petrecut în total aproximativ șase minute cu statuia - comandată în 2017 - pe care au semnat-o la începutul acestui an.

O rundă de aplauze a răsunat în jurul grădinii, un loc preferat al prințesei Diana, în timp ce statuia a fost arătată pentru prima dată lumii. Frații abia au vorbit de la Megxit anul trecut. Și relația lor s-a înrăutățit în urma unei serii de afirmații despre familia regală făcute de ducii Sussex în timpul interviului lor Oprah. După inaugurare, oaspeții s-au bucurat de șampanie pe terasa exterioară a Kensington Palace Pavilion. Se crede că Harry a rămas la băut după sfârșitul evenimentului la 14:45.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net