Au pus tobogan la mall

Ultima actualizare:

    Vizitatorilor li se oferă saci de protecţieFoto: AFP
Vizitatorilor li se oferă saci de protecţieFoto: AFP

Ajungi de la ultimul nivel la parter doar într-o clipă! În metropola Shanghai s-a deschis primul mall cu tobogan din lume. Patronii au introdus recent mijlocul inedit de coborâre ca să evite înghesuiala.

Doar aici ajungi de la etajul cinci la parter în 16 secunde
Doar aici ajungi de la etajul cinci la parter în 16 secunde

Ţi se taie răsuflarea! Clienţii unui mall de cinci etaje din Shanghai, estul Chinei, coboară de la ultimul nivel la parter în circa 16 secunde. Ca să nu mai existe accidente, din cauza aglomeraţiei de pe scările rulante, patronii au montat “Toboganul vesel” cu lungimea de 54 de metri, înălţimea de 19 metri şi diametrul de 76 de centimetri. Au acces la acest mijloc de coborâre inedit clienţii cu vârste cuprinse între şapte şi 60 de ani. Nu costă nimic şi oricine se poate distra în acest fel, în afara persoanelor care suferă de boli de inimă şi a femeilor însărcinate. Vizitatorii de la mall sunt îmbrăcaţi şi încălţaţi mereu elegant. Ca să nu se murdărească, li se oferă saci în care se bagă înainte de coborâre.

Au angajat oameni să aibă grijă ca să nu se blocheze toboganul
Au angajat oameni să aibă grijă ca să nu se blocheze toboganul

De asemenea, li se recomandă să-şi ţină mâinile încrucişate, ca să evite rănirile. Primii care au testat toboganul, în urmă cu două zile, au fost membrii din conducerea mall-ului. Cu toţii au fost încântaţi de marea viteză cu care au ajuns de la ultimul etaj la parter. Însă clienţii nu au fost la fel de entuziasmaţi. “Mi-a fost foarte frică! Mi-am simţit mâinile amorţite. Nu ştiu cum de le plac copiilor toboganele”, a spus unul dintre ei. “Am fost înspăimântată. Am simţit că mă sufoc înăuntru. Prea înalt şi prea lung”, s-a plâns o clientă. “E sigur? E sigur?”, a întrebat îngrijorată vizitatoarea Xin Bai Xiao Jun înainte de a testa “jgheabul” frumos decorat. Inaugurarea toboganului era prevăzută pentru aglomeraţia din timpul Festivalului Lanternelor, care a avut loc în februarie. Însă a trebuit să fie amânată pentru a se efectua mai multe teste de securitate. 

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net