Autoritățile din West Virginia oferă arme de foc persoanelor care se vaccinează

Ultima actualizare:

    Statul West Virgina a găsit o modalitate bizară de a-și motiva locuitorii să se vaccineze Sursă foto: Shutterstock
Statul West Virgina a găsit o modalitate bizară de a-și motiva locuitorii să se vaccineze Sursă foto: Shutterstock

Decizie inedită a autorităților din West Virginia, Statele Unite ale Americii. Ele au decis să îi motiveze pe cetățeni să se vaccineze oferindu-le recompense diverse, printre care se numără și puștile de vânătoare sau permisele de pescuit.

Statul West Virginia a lansat o loterie menită să accelereze campania de vaccinare, între ale cărei premii se află două camionete, cinci permise de pescuit şi de vânătoare valabile pe viaţă, zece puşti de vânătoare şi 25 de sejururi în parcuri naturale din stat.

Autoritățile au anunţat de asemenea o loterie în valoare de un milion de dolari, destinată persoanelor cu vârsta cuprinsă între 12 şi 25 de ani, prin care oferă două burse complete de patru ani la o universitate din stat.

Această loterie urmează să se desfăşoare săptămânal de la 20 iunie la 4 august, cu loturi destinate locuitorilor care au fost vaccinaţi cel puţin cu o doză de vaccin anticovid, a anunţat marţi guvernatorul republican Jim Justice. ”O parte importantă a statului nostru nu a ales să se vaccineze încă”, a anunţat directorul însărcinat cu sănătatea la Universitatea West Virginia, Clay Marsh.

Lansate de către statul Ohio, loteriile în valoare de milioane de dolari se multiplică în Statele Unite, în vederea unei relansări a campaniei de vaccinare împotriva covid-19, în scădere de mai multe săptămâni. Alte state îşi atrag cetăţenii reticenţi cu bere, pizza sau bilete la evenimente sportive, pe lângă alte iniţiative private, relatează News.ro. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net