Avion prăbuşit în Indonezia: au fost găsite cadavre plutind pe mare

Ultima actualizare:

    foto: captură Digi 24
foto: captură Digi 24

Un avion de mici dimensiuni, care avea la bord 15 persoane, a dispărut de pe radar în Indonezia în nord-vestul arhipelagului. . Surse militare, citate de presa indoneziană, afirmă că aeronava s-a prăbuşit.

Update: "Am găsit fragmente ale avionului", a comunicat Agenţia indoneziană pentru căutare şi salvare (BASARNAS), citat de Mediafax.

"Martorii au auzit o explozie înainte de prăbuşirea avionului. Au fost găsite cadavre şi scaune plutind pe mare", a declarat amiralul S.Irawan, comandantul Bazei navale Tanjung Pinang.

Avionul poliţiei indoneziene, care avea la bord între 12 şi 15 persoane, decolase de pe aeroportul Pangkal Pinang, situat pe Insula Bangka, dar a dispărut în apropierea Insulei Batam.

Aparatul de zbor s-a prăbuşit cel mai probabil în Strâmtoarea Singapore, în largul insulelor Mensanak, Sebangka şi Gentar.

Din primele informaţii, turnul de control a pierdut contactul cu aparatul de zbor cam la o oră după decolare, potrivit Digi24.

13 oameni sunt la bordul aeronavei care aparţine poliţiei naţionale din Indonezia. Un cotidian local susţine că avionul s-ar fi prăbuşit, dar informaţia nu a fost confirmată oficial.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net