Avion militar prăbușit în Myanmar! 12 oameni au murit VIDEO

Ultima actualizare:

    Doisprezece morţi în Myanmar, în urma prăbuşirii unui avion militarFoto: captură video
Doisprezece morţi în Myanmar, în urma prăbuşirii unui avion militarFoto: captură video

Cel puțin 12 persoane, inclusiv cel puţin un călugăr, au murit joi în urma prăbuşirii unui avion militar în apropiere de Mandalay, în centrul Myanmarului, potrivit unui purtător de cuvânt al juntei birmane.

Aeronava asigura o legătură din capitala birmană, Naypyidaw, în oraşul Pyin Oo Lwin şi se pregătea să aterizeze în momentul în care s-a prăbuşit, la aproximativ 400 de metri distanţă de o uzină metalurgică. La bordul acesteia se aflau şase membri ai echipajului şi opt pasager, potrivit news.ro.

Două persoane de la bord au fost salvate şi transportate la un spital militar, precizează într-un comunicat un purtător de cuvânt al juntei, Zaw Min Tun, care atribuie acest accident unor ”condiţii meteorologice nefavorabile”.

Accidentele aviatice sunt frecvente în Myanmar

Salvatori se aflau în continuare la faţa locului, a anunţat el.

Din cauza lipsei finanţărilor în sectorul aerian, accidentele de avion sunt relativ frecvente în Myanmar, mai ales în sezonul ploios.

În 2017, 122 de persoane au murit în urma prăbuşirii unui avion militar în Marea Andaman, unul dintre cele mai sângeroase accidente aviatice din istoria Myanmarului.

Manifestaţii aproape zilnice, o economie paralizată de greve, o intensificare a unor înfruntări armate între armată şi facţiuni etnice rebele au loc în Myanmar în urma unui puci al juntei care a pus capăt, în februarie, unei perioade de democratizare de zece ani.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net