Avion prăbuşit în Franţa: Niciun cadavru intact! Au fost recuperate sute de bucăți din trupurile victimelor

Ultima actualizare:

    Avion prăbușit în Franța: Anchetatorii au o misiune foarte dificilă din cauza terenului accidentatfoto> AP
Avion prăbușit în Franța: Anchetatorii au o misiune foarte dificilă din cauza terenului accidentatfoto> AP

Anchetatorii au anunţat vineri că au găsit până în prezent între 400 şi 600 de bucăţi din trupurile neînsufleţite ale victimelor, la locul avionului prăbușit în Franța, cu 150 de persoane la bord. Căutările sunt îngreunate de relieful dificil, dar vor continua, potrivit DPA.

Investigatorii din Franţa au continuat vineri căutările celei de-a doua cutii negre ale avionului prăbușit în Franța, dar au colectat şi probe care să ajute la identificarea victimelor, toate fiind catalogate şi trimise spre analiză, arată DPA, citat de Agerpres și preluat de adevarul.ro.

Avion prăbuşit în Franţa: Famiile victimelor vor primi cel puțin 50.000 de euro

Hélitreuillage et recherches sur la zone du... by Ministere_interieur

Patrick Touron, şeful unităţii responsabile cu căutările, susţine că până în prezent au fost găsite între 400 şi 600 de bucăţi din trupurile neînsufleţite ale victimelor la locul avionului prăbușit în Franța, scrie mirror.co.uk. Acesta a precizat că au fost trimise spre analiză inclusiv fire de păr sau dinţi. Touron a subliniat că, până la finalizarea anchetei, informaţiile despre victime nu vor fi făcute publice. AFP, care citeză o sursă apropiată dosarului, a relatat, vineri, că familiile victimelor din avionul prăbușit în Franța vor primi despăgubiri de la asigurători, la fel şi aeronava distrusă a companiei Germanwings, chiar dacă accidentul a fost cauzat în mod deliberat. Compania aeriană ar urma să ofere familiior victimelor un prim ajutor de "până la 50.000 de euro pentru fiecare pasager”, ceea ce ar reprezenta o sumă care să asigure cheltuielile imediate, potrivit "Le Figaro”.

Avion prăbuşit în Franţa: I-a spus fostei iubite că va face ceva "memorabil"

Fosta iubită a lui Andreas Lubitz, copilotul avionului prăbișit în Franța, a declarat pentru o publicaţie germană că bărbatul i-ar fi spus anul trecut, pe un ton ameninţător: "Într-o zi voi face ceva ce va schimba tot sistemul şi atunci toţi îmi vor şti numele şi şi-l vor aminti", informează dailymail.co.uk, preluat de Mediafax. Când a aflat de prăbuşirea de marţi a zborului Germanwings 4U9525, femeia şi-a amintit de profeţia ameninţătoare a lui Lubitz. "Nu am ştiut ce vrea să spună, dar acum am înţeles", a declarat fosta iubită a copilotului pentru ziarul german Bild. Problemele personale şi comportamentul ciudat erau atât de grave, încât femeii i s-a făcut frică şi a decis să se despartă de Andreas Lubitz. "Când am aflat despre prăbuşirea avionului, în minte au început să mi se deruleze cuvintele pe care mi le spusese", a spus femeia.

Potrivit dailymail.co.uk, autorităţile vor dori, cel mai probabil, să vorbească cu fosta iubită a copilotului pentru a obţine detalii despre starea de spirit a acestuia. Copilotul avionului prăbușit în Franța şi femeia au avut o relaţie timp de şapte ani şi au locuit împreună într-un apartament la periferia oraşului Dusseldorf. Unele relatări de presă vorbesc despre faptul că cei doi ar fi fost logodiţi şi ar fi existat planuri pentru a se căsători în 2016. Andreas Lubitz ar fi comandat două automobile Audi pentru sine şi iubita sa cu puţin timp înainte de tragedie, într-o încercare disperată de a o convinge să se întoarcă la el, dar femeia ar fi respins cererile acestuia şi doar o maşină a fost livrată.

Avion prăbuși în Franța: Trebuia să fie în concediu medical

Informaţiile uimitoare referitoare la o posibilă plănuire îndelungată a accidentului aviatic dau greutate relatărilor referitoare la faptul că Lubitz, copilotul avionului prăbușit în Franța, a ascuns afecţiunile medicale de care suferea şi care l-ar fi făcut inapt de zbor. Vineri, anchetatorii germani au anunţat că bărbatul ar fi trebuit să fie în concediu medical în ziua prăbuşirii avionului. Scutiri medicale au fost descoperite la domiciliul lui Lubitz, inclusiv una pentru ziua accidentului, iar spitalul universitar din Dusseldorf a confirmat că Lubitz a fost pacient al instituţiei medicale în ultimele două luni, dar nu a dat publicităţii date despre motivele internării.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net