Avion prăbușit în Germania! Natalia Fileva, una dintre cele mai bogate femei din Rusia, a murit în urma tragediei aviatice

Ultima actualizare:

    Imagine de arhivăFoto: pixabay
Imagine de arhivăFoto: pixabay

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în Germania, duminică (31 martie), în apropiere de aeroportul Egelsbach. Toți cei aflați la bord au murit, dar eu existat victime și la sol.

Natalia Fileva, una dintre cele mai bogate femei din Rusia, tatăl ei și pilotul au murit în urma accidentului aviatic. Cei trei se aflau într-o aeronavă de mici dimensiuni de tip Epic-LT. Aparatul de zbor s-a prăbușit pe un câmp, în sud-vestul Germaniei. S-au înregistrat victime și la sol. O mașină care se îndrepta spre locul accidentului s-a izbit de un alt automobil. Trei polițiști au fost răniși, iar două persoane aflate în celălalt autoturism au murit. 

Cine a fost Natalia Fileva

Natalia Fileva a fost cooproprietara companiei aeriene S7. Aceasta avea o avere estimată la 600 de milioane de dolar și era una dintre cele mai bogate femei din Rusia. Femeia de afaceri avea 55 de ani.

„Compania S7 transmite condoleanțe sincere familiei doamnei Fileva. Era un lider bun și o persoană minuntată. Ea va rămâne mereu în inimile tuturor celor de la S7”, au transmis angajații ei într-un comunicat de presă, potrivit The Washington Post. Compania aeriană S7 zboară către 150 de destinații din 35 de țări.

S7 Airlines este o companie aeriană cu sediul în Novosibirsk, Rusia. Începând cu 2008 este cea mai mare companie aeriană din Rusia, conform numărului de pasageri pe piața internă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net