Avionul EgyptAir a fost găsit. Detalii incredibile!

Ultima actualizare:

    Avionul EgypAir dispărut, în anul 2012Foto Mirror.co.uk
Avionul EgypAir dispărut, în anul 2012Foto Mirror.co.uk

După ce s-a crezut inițial că rămășițele epavei avionului EgypAir au fost găsite, compania aeriană a declarat că resturile nu aparțineau aeronavei egiptene. Cercetările continuă, dar de această dată, militarii au confirmat că au găsit epava și bagajele pasagerilor în Marea Mediterană.

Potrivit informațiilor cartografice indicate de militarii care participă la misiunea de căutare și salvare a pasagerilor dispăruți cu avionul MS804, a fost găsită epava aparatului de zbor, relatează Mirror.co.uk

Ea se află în nordul orașului Alexandria, la o distanță de aproape 290 de kilometri în largul mării. Mai multe surse de presă au fost informate că s-au găsit rămășițele aeronavei și bunuri deținute de pasageri în această zonă.

Locația epavei avionului egiptean
Locația epavei avionului egiptean

Gruparea teroristă Statul Islamic a revendicat prăbușirea avionului EgypAir potrivit unor surse islamiste citate de Centrul European pentru Studii Strategice şi Securitate (ESISC). "Primele indicii par să confirme ipoteza unei bombe", au declarat oficiali din cadrul Administraţiei americane.

De altfel, probabilitatea unui atac terorist este mult mai plauzibilă decât o defecțiune tehnică, luându-ne după declarațiile ministrului egiptean al Aviaţiei Civile, Sherif Fatih.

Avionul avea la bord 56 de pasageri și zece membri ai echipajului. El a decolat de pe Aeroportul Charles de Gaulles din Paris, dar a dispărut de pe radar în drumul său spre Cairo. Acum au fost găsite probe care dovedesc că avionul s-a prăbușit în mare în apropiere de Egipt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net