Avocată româncă ucisă în Franța, după un chef de pomină. Primul suspect arestat este chiar soțul ei

Ultima actualizare:

    Madalina Marina Sneddon a fost găsită moartă, pe scările din apartamentul din orașul turistic Aix-en-Provencefoto: Facebook
Madalina Marina Sneddon a fost găsită moartă, pe scările din apartamentul din orașul turistic Aix-en-Provencefoto: Facebook

O poveste plină de necunoscute readuce România în prim-plan, în presa internațională. Pe 13 iunie, Mădălina Sneddon, o tănără avocată originară din România, a fost găsită moartă, pe scările apartamentului din orașul turistic Aix-en-Provence, în sudul Franței. Principalul suspect este soțul ei, om de afaceri scoțian, acesta fiind și cel care a alertat poliția. Nenorocirea s-ar fi întâmplat după o noapte de dezmăț, cu mult alcool.

Mădălina Sneddon (40 de ani) locuia de mai mulţi ani în Marea Britanie alături de soţul ei, Craig Sneddon (40 de ani), un om de afaceri scoţian. Potrivit informațiilor din anchetă, publicate de thecourier.co.uk, Mădălina se afla în Marea Britanie iar soțul ei, în Franța, atunci când s-a declanșat pandemia de coronavirus. Din cauza restricțiilor de circulație, cei doi soți au fost despărțiți mai multe săptămâni, iar Mădălina a ajuns în Franța cu doar câteva zile înainte de a muri. Revederea a fost marcată cu o escapadă romantică la Aix-en-Provence, unde soții închiriaseră un apartament situat la ultimul etaj într-o clădire de lux, notează Daily Mail. Vacanța și petrecerea în doi s-a terminat însă tragic. Pe 13 iunie, românca a fost găsită moartă, iar procurorii cred că nu a fost un simplu accident.

Scoţianul le-a spus anchetatorilor că după o noapte în care amândoi au consumat foarte mult alcool, şi-a găsit a doua zi soţia fără suflare. De altfel, cel care a sunat la numărul de urgenţă şi a anunţat decesul a fost chiar soţul ei, Craig Sneddon, care susţine că a găsit-o moartă la baza scărilor.„Apelul a fost făcut în franceză, cu un accent englez distinct, că a descoperit trupul fără viaţă al soţiei, pe scările clădirii”, ar fi declarat un purtător de cuvânt al poliţiei franceze, conform The Courier. Anchetatorii au informaţii din partea unor martori care au declarat că din apartamentul celor doi se auzeau frecvent ţipete.

Craig Sneddon neagă că ar avea vreo legătură cu moartea româncei
Craig Sneddon neagă că ar avea vreo legătură cu moartea româncei

Soțul româncei a fost reținut de polițiștii francezi

Primul suspect este chiar soţul româncei, care a fost reţinut de poliţiştii francezi, iar un judecător urmează să decidă dacă va fi urmărit penal. Bărbatul susţine că este nevinovat, însă primele rezultate ale anchetei nu par să fie în favoarea sa. „Experţii criminalisti au examinat cadavrul şi au concluzionat că femeia a fost ucisă”, au mai afirmat surse din cadrul anchetei, iar rezultatele autopsiei ar confirma spusele lor: „Autopsia efectuată a dezvăluit răni care erau incompatibile cu o simplă cădere pe scări". Dacă va fi găsit vinovat, scoţianul riscă să-şi petreacă următorii 30 de ani după gratii.

Citește și:

Româncă ucisă și aruncată la gunoi de iubitul olandez, în Spania! Detalii cutremurătoare

Româncă de 44 de ani, ucisă cu focuri de armă în parcarea unui supermarket din Italia. Criminalul a sunat la poliție

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net