Banda «experţilor români în bijuterii» a furat un diamant de 4,5 milioane din Cannes

Ultima actualizare:

    Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com

O bandă formată din români şi sârbi a reuşit să fure dintr-un hotel de lux de pe Coasta de Azur un diamant de 101 karate.

Poliţiştii din oraşul francez Besançon au arestat o bandă de şapte hoţi, români şi sârbi, care a furat bijuterii din întreaga Europă în valoare de zeci de milioane de euro. Ultima dată, cei şapte au reuşit să fure un diamant de 4,5 milioane de euro dintr-un hotel de lux din Cannes.

Cotidianul francez Le Parisien scrie că este vorba despre cinci femei şi doi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 53 de ani. Ei au fost acuzaţi săptămâna trecută de un judecător al jurisdicţiei interregionale din Nancy (Meurthe-et-Moselle) şi au fost arestaţi pe durata cercetărilor.

Se pare că hoţii au mai comis şi alte jafuri de amploare în Franţa, în Seine-Saint-Denis, Val-de-Marne şi Besançon, dar au călătorit prin tot continentul şi ar fi furat bijuterii de zeci de milioane de euro. Ei sunt principalii suspecţi în cazul furtului comis pe 7 august, anul trecut, într-un salon al prestigiosului hotel Martinez din Cannes. Este vorba despre un diamant de 101 carate în valoare de 4,5 milioane de euro. 

Vezi cum au acționat pe www.adevărul.ro

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net