Bărbat de 50 de ani, arestat după ce a sechestrat o fată timp de trei ani! A obligat-o să se culce cu sute de bărbați

Ultima actualizare:

    Bărbatul riscă 30 de ani de închisoareFoto: observator.tv
Bărbatul riscă 30 de ani de închisoareFoto: observator.tv

Un bărbat de 50 de ani din Florida, Statele Unite ale Americii, a fost arestat după ce a sechestrat o tânără timp de trei ani. John Chess Foster a ținut-o pe femeie într-o remorcă și a obligat-o să fie sclava lui sexuală și să se prostitueze.

Inițial, el ar fi fost dat adară dintr-o trupă de motocicliști și ar fi ajuns să locuiască într-o remorcă, potrivit observator.tv. El riscă 30 de ani de închisoare, dacă va fi găsit vinovat. Anchetatorii nu știu exact modul în care bărbatul și tânăra s-au întâlnit, însă acesta a reușit să o sechestreze timp de trei ani, în remorca în care locuia. Acesta a obligat-o pe femeie să se prostitueze. 

Victima a fost obligată să se prostitueze

Femeia s-ar fi culcat cu sute de străini, potrivit anchetatorilor. Dacă refuza să întrețină relații sexuale cu clienții aduși de John Chess Foster, el o bătea cu bestialitate și o strângea de gât.

Femeia a reușit să ceară ajutorul poliției, iar oamenii legii au salvat-o. Cu toate acestea, tânăra este încă în stare de șoc. Ea crede că dacă bărbatul va ieși din închisoare, o va căuta și o va omorî. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net