Un bărbat din Malawi a șocat întreaga lume cu declarația sa. A povestit că, deși infectat cu temutul HIV, era plătit să facă sex cu copii. Eric Aniva, cunoscut drept "Hiena", a fost arestat din ordinul președintelui, în urma poveștilor cutremurător de șocante făcute publice.


A fost angajat să facă sex, dar deși bolnav, bărbatul nu le-a dezvăluit angajatorilor că este infectat cu HIV, notează jurnaliștii de la BBC, cei care i-au dedicat un material amplu lui Aniva. Președintele Peter Mutharika a spus că poliția ar trebui să investigheze cazul și să-l închidă pe bărbat. Povestea este una cu adevărat șocantă, dar nu atât de ieșită din comun pentru anumite regiuni din Malawi, având în vedere că este o practică destul de des întâlnită ca minorele, după prima menstruație, să fie obligate să facă sex, fiind o modalitate de a le iniția în viața de adolescente. Unele au doar 12 ani.

"Hienele" sunt bărbații angajați să facă sex cu văduve sau cu femei măritate care nu pot avea copii. Un purtător de cuvânt al președintelui a declarat: "Bărbatul va fi investigat pentru faptul că a expus mai multe fete pericolul de a contracta HIV. Toate persoanele cu legături în acest caz vor fi anchetate pentru că și-au implicat soțiile și copii în aceste practici care murdăresc imaginea țării și ne aduc rușine tuturor".

 

 
 
Loading...