Bărbații din viața Prințesei Diana: un rugbist, un chirurg și un cântăreț

Ultima actualizare:
James Hewitt
James Hewitt

Prințesa Diana a fost măritată o singură dată, însă viața ei amoroasă a fost una mult mai zbuciumată decât s-a știut până acum. Zvonurile că ar fi avut diverse aventuri romantice au circulat și în timpul vieții, însă niciodată nu s-a știut tot adevărul.

Acum, cu puțin timp înainte ca documentarul „Diana, mama noastră: Viața și moștenirea ei”, au ieșit la suprafață iubirile din viața Prințesei Diana, potrivit mirror.co.uk. Pentru prima dată, William și Harry au vorbit deschis despre viața mamei lor, în cadrul interviurilor pentru documentar.

Diana s-a căsătorit cu Prințul Charles în 1981, la 29 iulie. Dar după câțiva ani de mariaj, laptele și mierea dintre ei au fost date pe aventuri extraconjugale. În decembrie 1995, Palatul Buckingham a anunțat că Regina Elisabeta a II-a a trimis scrisori separate Dianei și lui Charles, spunându-le că „un divorț timpuriu este dezirabil”. Divorțul s-a finalizat în august 1996. Însă, până atunci, Prințesa Diana trecuse deja prin mai multe aventuri.

James Hewitt

Hasnat Khan
Hasnat Khan

În 1992, a luat sfârșit relația dintre Diana și James Hewitt, ofițerul militar cu care Prințesa s-a iubit timp de cinci ani, timp în care era căsătorită cu Charles. Ulterior, a recunoscut că a avut această relație extraconjugală. James a scris inclusiv o carte despre iubirea lor, „James Hewitt y Diana de Gales: Nuestro amor prohibido”.

James Gilbey

James Gilbey a fost bărbatul din conversațiile telefonice înregistrate în scandalul „Squidgygate”, după alintul cu care acesta i se adresa Dianei, „Squidgy” sau „Squidge” (în limba engleză, un substantiv care descrie un sunet, n.r.). Conversația ar fi avut loc de Anul Nou, în 1989. De atunci, Gilbey a refuzat să discute despre relația cu Prințesa.

Hasnat Khan

Will Carling
Will Carling

Prințesa Diana îl poreclise „Domnul Minunat” pe chirurgul cardiolog de origine pakistaneză Hasnat Khan. Cei doi au avut o relație de doi ani, care s-a sfârșit cu numai câteva săptămâni înainte de moartea Dianei.

Will Carling


    Will Carlingfoto: Hepta
Will Carlingfoto: Hepta

Will Carling era un faimos jucător de rugby când a început să flirteze cu Prințesa. Era, de asemenea, căsătorit, iar aventura sa a făcut-o pe soție să îl critice în mod public: „Sunt tristă că Will s-a plasat în această ipostază, și că Prințesa a făcut-o de asemenea. Acest lucru i s-a mai întâmplat ei înainte, și ai spera că nu va face din nou aceste lucruri, dar evident le face”. A urmat, curând, divorțul sportivului.

Bryan Adams

simeon stalpnicul png

Faimosul cântăreț canadian Bryan Adams a scris melodia „Diana” cu mult înainte să o cunoască pe Prințesă. Totuși, în 2014, fosta iubită a artistului, Cecile Thomsen, a declarat că aventura lui cu aceasta a fost motivul pentru care s-a despărțit de el.

Oliver Hoare

În 1992, Prințesa Diana a făcut o adevărată „obsesie” pentru un vânzător de obiecte de artă pe nume Oliver Hoare. Un fost bodyguard a declarat că l-a văzut o dată pe bărbat „semi-dezbrăcat în spatele unui dafin plantat în ghiveci, pe un coridor din Palatul Kesington, fumând o țigară”.

Dodi Fayed

simeon stalpnicul png

Dodi Fayed, fiul proprietarului unui celebru magazin numit Harrods, și-a rupt logodna cu un fotomodel american pentru a fi cu Prințesa Diana. Cei doi și-au făcut relația publică în iulie 1997, și au petrecut împreună nouă zile pe riviera franceză și italiană, pe iahtul familiei lui. El și Diana au fost văzuți împreună în noaptea în care au murit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net