Liderul Coreei de Nord nu a recunoscut niciodată că bărbatul ucis pe aeroportul din Malaezia ar fi fratele său vitreg, Kim Jong-Nam, dar acum, a fost făcut public rezultatul testului ADN.


Încă de pe 13 februarie, când a fost asasinat, sursele de presă din întreaga lume au răspândit informația că ar fi vorba despre fratele vitreg al lui Kim Jong-Un și chiar a fost publicat pe Internet și un material video în care un tânăr coreean pretinde că este fiul celui decedat. Liderul nord-corean a preferat să nu recunoască identitatea celui asasinat, referindu-se la el cu numele care îi apărea în pașaport, Kim Choi.

Acum, a fost finalizat testul ADN, iar rezultatul arată că bărbatul asasinat este într-adevăr Kim Jong-Nam, după cum precizează Daily Star. Premierul Malaeziei, Ahmad Zahid, a declarat că mostra de ADN a fost furnizată de unul dintre copiii victimei pentru a i se verifica identitatea. „Confirm încă o dată că trupul neînsuflețit aparține lui Kim Jong-Nam. Mi s-a lăsat de înțeles că este lăsat la dispoziția fuvernului nostru să ne ocupăm de el.”

 

 

 
 
Loading...