A batjocorit copilul de care trebuia să aibă grijă. Micuțul are Sindromul Down

Ultima actualizare:

    Dădaca a fost arestată pentru felul în care s-a comportat cu băiețelul de patru aniFoto: captură video
Dădaca a fost arestată pentru felul în care s-a comportat cu băiețelul de patru aniFoto: captură video

Nu este primul caz în care o bonă, cea angajată de părinți să le facă viața mai ușoară lor, dar și copiilor, o dă în bară, dar de fiecare dată, relele tratamente la care sunt supuși micuții șochează o lume întreagă.

Un alt astfel de caz cutremurător a ieșit la iveală. Este vorba despre dădaca Lillian din Kentucky, SUA, angajată de o familie să aibă grijă de un copil cu Sindromul Down, Luke, în vârstă de patru ani. Numai că lucrurile nu au stat așa cum ar fi trebuit și micuțul a trebuit să îndure tratamente îngrozitoare din partea celei în grija căreia se afla. Mama acestuia, Tiffany Fields, a instalat o cameră de supraveghere în casă, iar ceea ce a văzut a lăsat-o fără grai.

Una dintre scene o suprinde pe Lillian în timp ce stă cu fundul pe capul copilului și îi schimbă scutecul, asta după ce înainte l-a târât prin sufragerie. Luke are și probeleme cu inima, dar și epilepsie. Mama băiețelului a luat decizia de a o supraveghea pe cea pe care a angajat-o, după ce a observat schimbări în comportamentul fiului ei. S-a dovedit că Luke era abuzat fizic și verbal, relatează Daily Mail.

Dădaca a fost arestată după ce polițiștii au intrat în posesia filmulețului șocant.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net