Bebeluş scos viu, după 17 ore sub ruine

Ultima actualizare:

    Micuţul Ivan a ajuns la spital cu degerături într-o  stare critică, dar stabilăFoto: AFP
Micuţul Ivan a ajuns la spital cu degerături într-o stare critică, dar stabilăFoto: AFP

Tragedie! O explozie devastatoare produsă în urma unei acumulări de gaze dintr-un bloc din oraşul rus Magnitogorsk a curmat viaţa a nu mai puţin de 37 de persoane, în ultima zi din 2018. Salvatorii au petrecut Revelionul săpând printre dărâmături. La primele ore din noul an, s-a produs o minune...

S-a născut încă o dată! Bebeluşul Ivan „Vania” Folkin, de 10 luni, a fost îngropat de viu în pătuţul lui, de deflagraţia care a avut loc în ultima zi din 2018, în oraşul rus Magnitogorsk. A petrecut nu mai puţin de 17 ore îndurând temperaturi de -23 de grade Celsius, sub betoanele contorsionate. Cu doar câteva ore înainte ca salvatorii să sisteze căutările, micuţul Ivan a fost salvat. Chiar dacă starea lui de sănătate a fost catalogată ca fiind extrem de severă, micuţul ajungând la spital cu degerături la membrele inferioare şi superioare, doctorii sunt optimişti cu privire la şansele lui de supravieţuire.

Blocul a fost distrus de o explozie  devastatoare care s-a produs la  ora 6.00, când toţi dormeau
Blocul a fost distrus de o explozie devastatoare care s-a produs la ora 6.00, când toţi dormeau

După ce Ivan „Vania” Folkin a fost dus de urgenţă la spital, autorităţile din Magnitogorsk au decis suspendarea căutărilor. Sub munţii de moloz îşi pierduseră viaţa 37 de persoane. Conform primelor declaraţii, autorităţile locale au luat această decizie din două motive: primul, temperaturile extreme puneau în pericol starea de sănătate a salvatorilor şi doi, muntele de moloz risca să facă victime în rândul voluntarilor care acţionau la faţa locului. La operaţiunea de salvare au participat mulţi câini special antrenaţi, care au ajutat la descoperirea şi recuperarea a patru cadavre.

Explozia a avut loc la ora 6.00 dimineaţa

Explozia a avut loc luni, la ora 6.00 dimineaţa. Micuţul Ivan a fost recuperat la 17 ore după ce a fost extras, în viaţă, de sub munţii de beton şi fiare contorsionate, ultimul locatar. În tot acest interval, pompierii nu au mai recuperat decât cadavre. Preşedintele Vladimir Putin şi-a întrerupt vizita din Urali şi le-a cerut tuturor ruşilor să se roage pentru cei care au pierit în dezastru şi pentru supravieţuitori. 39 de psihologi au sosit la faţa locului pentru a se ocupa de supravieţuitorii traumatizaţi de catastrofă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
image
actualitate.net
image
actualitate.net